Shopping i Stockholm - First Camp Hoppa till innehåll
Aktiviteter

Shopping i Stockholm

 • Tips på shopping:
  Stockholm är ett modemecka och är känt som en av världens mest modemedvetna städer. Här finns allt från stora budgetkedjor till hippa designers
  Här har vi listat några av stans bästa varuhus och gallerior.
 • Mall of Scandinavia
  Mall of Scandinavia är Sveriges största galleria och den största i Skandinavien. Anläggningen har 3 plan, innehåller cirka 175 butiker och 43 restauranger. Gallerian inhyser även en av Sveriges största biografer, Filmstaden Scandinavia.
  Läs mer >
 • MOOD Stockholm
  Mood Stockholm har sedan öppningen i mars 2012 snabbt kommit att bli en av huvudstadens naturliga träffpunkter, både för stockholmarna själva och för turister från jordens alla hörn. I den brokiga och levande miljön kan du njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets timmar. För oss är den totala upplevelsen för alla sinnen viktig; se, känna, höra, smak och dofta. Tre av våra fem entréer är doftdesignande, och väljer du någon av entréerna på Jakobsbergsgatan så kommer du inte att möta doften när du kommer in. Mood Stockholm är helt enkelt en trivsam och modern stad i staden.
  Läs mer >
 • Sickla Köpkvarter
  Sickla innehåller mängder av spännande möjligheter för dig som älskar kulturupplevelser i alla dess former. Eller vad sägs om bibliotek, biograf, cirkus, olika scener, hantverk, konsthall, flera museer, historiskt arkiv och mycket, mycket mer.
  Läs mer >
 • Sturegallerian
  Exklusiv galleria mitt på Stureplan i stadsdelen Östermalm i centrala Stockholm, med modebutiker, restauranger, kaféer och anrika spat Sturebadet som invigdes redan 1885.
  Läs mer >
 • Gallerian
  Gallerian invigdes den 8 oktober 1976 och var Stockholm citys allra första galleria. Affärsidén var enkel. Butiksutbudet skulle inte vara för exklusivt utan erbjuda något för alla. Det var också efter Gallerians intåg som ”galleria” blev ett allmänt uttryck för inglasade köpcentrum. Gallerian lockar ungefär 50 000 besökare om dagen, varje dag, året runt.
  Läs mer >
 

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer