Camping - First Camp Hoppa till innehåll

En västkustpärla för hela familjen

En västkustpärla för hela familjen

En västkustpärla för hela familjen

En västkustpärla för hela familjen

Camping

På First Camp Edsvik – Grebbestad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 stycken servicehus på campingen. Vid stranden finns även en strandtoalett. Incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information

First Camp Edsvik erbjuder uthyrning av mysiga stugor, fina campingtomter för husvagn, husbil och tält samt säsongsplatser. Vad sägs om en solig tomt vid vattnet, en lummig tomt vid skogsbrynet eller någonstans däremellan – ni väljer det läge som passar er bäst. På flera delar av området finns det möjlighet att koppla på vatten och avlopp, och för er med husbil finns en serviceanläggning med tömningsstation.

Campingen är miljömärkt med en servicebyggnad där värme/varmvatten genereras med solfångare och luftvärmepump. Här finns toaletter, duschar, familjebadrum, skötrum, tvättmaskin och torktumlare. Hundar är hjärtligt välkomna. Här finns en fin hundbadplats och utmärkta promenadstråk i varierande natur.

När du bokar boende på vår camping i Edsvik så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Intresserad av säsongsplats?

På Edsvik kan du även ställa upp husvagnen på en säsongsplats. Vi har platser nära bad och lek, platser på bekvämt avstånd från servicebyggnad, platser nära skog och natur. Hos oss finns flera olika säsongsalternativ.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

 

Campingtomt

Campingtomt

På vår camping i Edsvik finns flera olika campingtomter beroende på storleken av ditt ekipage, samt om du önskar el eller VA till din plats. Kika på kartan för att välja specifik plats. Campingtomt med el och VA –...

På vår camping i Edsvik finns flera olika campingtomter beroende på storleken av ditt ekipage, samt om du önskar...

På vår camping i Edsvik finns flera olika campingtomter beroende på storleken av ditt ekipage, samt om du önskar el eller VA till din plats. Kika på kartan för att välja specifik plats.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 15 meter

Rymliga campingtomter för dig med ett lite större ekipage. Dessa tomter har både el och VA och ligger alldeles i närheten av servicehuset och granne med stranden och aktivitetsområdet.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 9 meter

Härligt rymliga campingtomter för dig med ett lite större ekipage. Dessa tomter har både el och VA och ligger alldeles i närheten av det största servicehuset på området. Välj om du vill bo på en havsnära tomt eller längre upp i campingområdet.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 7 meter

Härligt rymliga campingtomter. Dessa tomter har både el och VA och ligger alldeles i närheten av det största servicehuset på området. Välj om du vill bo på en havsnära tomt eller längre upp i campingområdet.

Campingtomt med el – maxlängd 9 meter

Campingtomterna med el belägna på campingens övre del. Här får du med ett lite större ekipage gott om plats. Med närhet till receptionen och butiken på området har du ett toppenläge att utgå från på campingplatsen. Härifrån är det ca. 3 minuters gång till stranden med intilliggande aktiviteter.

Campingtomt med el – maxlängd 7 meter

Campingtomterna med el är belägna på campingens övre del. Här har du nära till såväl reception som butiken på området har du ett toppenläge att utgå från på campingplatsen. Härifrån är det ca. 3 minuters gång till stranden med intilliggande aktiviteter.

Husbilstomt med el

Trevliga husbilstomter med el speciellt anpassade för dig som campar med husbil. Dessa platser ligger längst upp på campingen alldeles i närheten av campingens reception och butik. Härifrån är det ca. 3 minuters gång till stranden med närliggande aktiviteter.

Husbil

Husbil

Husbil på Edsvik? Campar du ned husbil är du välkommen att boka våra vanliga campingtomter, eller våra speciella husbilsplatser med el som du hittar på campingkartan.

Husbil på Edsvik? Campar du ned husbil är du välkommen att boka våra vanliga campingtomter, eller våra speciella husbilsplatser...

Husbil på Edsvik?

Campar du ned husbil är du välkommen att boka våra vanliga campingtomter, eller våra speciella husbilsplatser med el som du hittar på campingkartan.

Tält

Tält

Tälta på Edsvik! På vår camping i Edsvik finns tältplatser med och utan el. Alltid finns det någonting som passar för tältsemestern!

Tälta på Edsvik! På vår camping i Edsvik finns tältplatser med och utan el. Alltid finns det någonting som...

Tälta på Edsvik!

På vår camping i Edsvik finns tältplatser med och utan el. Alltid finns det någonting som passar för tältsemestern!

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer