Camping - First Camp Hoppa till innehåll

En västkustpärla för hela familjen

En västkustpärla för hela familjen

En västkustpärla för hela familjen

En västkustpärla för hela familjen

Camping

På First Camp Edsvik – Grebbestad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 4 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Grebbestad så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Campingtomt

Campingtomt

First Camp Edsvik erbjuder uthyrning av mysiga stugor, fina campingtomter för husvagn, husbil och tält samt säsongsplatser. Vad sägs om en solig tomt vid vattnet, en lummig tomt vid skogsbrynet eller någonstans däremellan – ni väljer det läge som passar...

First Camp Edsvik erbjuder uthyrning av mysiga stugor, fina campingtomter för husvagn, husbil och tält samt säsongsplatser. Vad sägs om...

First Camp Edsvik erbjuder uthyrning av mysiga stugor, fina campingtomter för husvagn, husbil och tält samt säsongsplatser. Vad sägs om en solig tomt vid vattnet, en lummig tomt vid skogsbrynet eller någonstans däremellan – ni väljer det läge som passar er bäst. På flera delar av området finns det möjlighet att koppla på vatten och avlopp, och för er med husbil finns en serviceanläggning med tömningsstation. Campingen är miljömärkt med en modern servicebyggnad där värme/varmvatten genereras med solfångare och luftvärmepump. Standarden är mycket hög och här finns toaletter, duschar, familjebadrum, skötrum, tvättmaskin och torktumlare. På området erbjuds även bekvämligheter som restaurang med fullständiga rättigheter och en välsorterad butik med nybakat bröd varje morgon. Hundar är hjärtligt välkomna. Här finns en fin hundbadplats, hunddusch och utmärkta promenadstråk i varierande natur.

Intresserad av säsongsplats?

På Edsvik kan du även ställa upp husvagnen på en säsongsplats. Vi har platser nära bad och lek, platser på bekvämt avstånd från servicebyggnad, platser nära skog och natur. Hos oss finns flera olika säsongsalternativ. Kontakta oss på destinationen eller via vårt Contact Center så hjälper vi dig med mer information. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 15 meter

Rymliga campingtomter för dig med ett lite större ekipage. Dessa tomter har både el och VA och ligger alldeles i närheten av servicehuset och granne med stranden och aktivitetsområdet. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 9 meter

Härligt rymliga campingtomter för dig med ett lite större ekipage. Dessa tomter har både el och VA och ligger alldeles i närheten av det största servicehuset på området. Välj om du vill bo på en havsnära tomt eller längre upp i campingområdet. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 7 meter

Härligt rymliga campingtomter. Dessa tomter har både el och VA och ligger alldeles i närheten av det största servicehuset på området. Välj om du vill bo på en havsnära tomt eller längre upp i campingområdet. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – maxlängd 9 meter

Campingtomterna med el belägna på campingens övre del. Här får du med ett lite större ekipage gott om plats. Med närhet till receptionen och butiken på området har du ett toppenläge att utgå från på campingplatsen. Härifrån är det ca. 3 minuters gång till stranden med intilliggande aktiviteter. Väl din specifika tomt från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – maxlängd 7 meter

Campingtomterna med el är belägna på campingens övre del. Här har du nära till såväl reception som butiken på området har du ett toppenläge att utgå från på campingplatsen. Härifrån är det ca. 3 minuters gång till stranden med intilliggande aktiviteter.

Husbilstomt med el

Trevliga husbilstomter med el speciellt anpassade för dig som campar med husbil. Dessa platser ligger längst upp på campingen alldeles i närheten av campingens reception och butik. Härifrån är det ca. 3 minuters gång till stranden med närliggande aktiviteter. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Husbil

Husbil

Husbil på Edsvik Campar du ned husbil är du välkommen att boka våra vanliga campingtomter, eller våra speciella husbilsplatser med el som du hittar på campingkartan.

Husbil på Edsvik Campar du ned husbil är du välkommen att boka våra vanliga campingtomter, eller våra speciella husbilsplatser...

Husbil på Edsvik

Campar du ned husbil är du välkommen att boka våra vanliga campingtomter, eller våra speciella husbilsplatser med el som du hittar på campingkartan.

Tält

Tält

Tälta på Edsvik På vår camping i Edsvik finns tältplatser med och utan el. Alltid finns det någonting som passar för tältsemestern!

Tälta på Edsvik På vår camping i Edsvik finns tältplatser med och utan el. Alltid finns det någonting som...

Tälta på Edsvik

På vår camping i Edsvik finns tältplatser med och utan el. Alltid finns det någonting som passar för tältsemestern!

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sommarlovstips för alla åldrar

Läs mer

Stugsemester i Sverige: våra 10 bästa tips

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer