Hoppa till innehåll

Centralt i Linköping

First Camp Glyttinge-Linköping

First Camp Glyttinge-Linköping ligger endast ett stenkast från E4:an och är Linköpings mest centralt belägna camping. Här har ni en vacker och barnvänlig campingplats med fina boenden i varierande prisklasser. Linköping erbjuder en uppsjö av intressanta besöksmål och aktiviteter för alla åldrar. Närheten till Kolmårdens djurpark, Göta Kanal och Astrid Lindgrens Värld gör också Glyttinge till en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter. I området hittar ni även Friluftsmuseum Gamla Linköping, Östergötlands Länsmuseum och Flygvapenmuseum och ett mycket populärt äventyrsbad.

Det finns också servicebutik och kiosk med diverse smått och gott. På campingplatsen finns bland annat en stor fin lekplats för barnen och möjlighet att utmana varandra i en runda minigolf. Vill ni ta med hunden på semestern är det inga problem. I anslutning till området finns fina skogsvägar och promenadstråk och ca. 1,5 kilometer bort ligger en hundrastgård. Campingplatsen är också utrustad med hunddusch.

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. 30 dagar till ankomst. Betala resten av semestern.

Info

Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Glyttinge finns här som vanligt.

Öppettider
First Camp Glyttinge-Linköping har öppet året runt.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

1 januari till 2 april

Stängt lördag-söndag

Måndag – Fredag 09:00 - 12:00
Måndag – Fredag 15:00 - 17:00
Se praktisk info

Utflykt längst Göta Kanal

Läs mer

Upptäck våra stugor

Läs mer

Besök gamla Linköping

Läs mer

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på västkusten

Läs mer

6 tips för en skönare campingsemester

Läs mer

Sportlovscamping med First Camp

Läs mer