Träning - First Camp Hoppa till innehåll

Träning

Känner du för att röra på dig under din tid på campingen så finns fina möjligheter till det både på området och i närheten. Här ger vi dig lite tips du kan ta del av:

Semesterträning

Behåll styrka och energi i sommar med vårt cirkelträningspass. Ett roligt, effektivt pass med olika stationer där vi jobbar igenom hela kroppen. Alla kan vara med oavsett träningsnivå och det är helt gratis för boendegäster. Obs. Semesterträningen är endast öppen uner sommaren.

Morgonyoga för alla

Vi gör rörelser som motverkar stress, ryggproblem och spända nack- & sätesmuskler. Yogamattor finns på plats. Kom om du vill ge kroppen en härlig start på dagen. Alla kan vara med och det är helt gratis för boendegäster. Morgonyogan är endast öppen under sommaren.

Kanot och Kajak

Vill du uppleva Gränna längst med vattnet? Ta med familjen eller vännerna och hyr en kanot eller kajak. Läs mer på länken nedan.

Läs mer

Gränna MTB-bana

För dig som gillar fartfylld MTB-cykling finns en MTB-bana du bara inte får missa! Njut härlig natur och vackra omgivningar samtidigt som du får cykla!

Läs mer

Vandring och löpning

Området i närheten av Gränna – Vättern bjuder in till fina stråk för både vandring och löpning. Ta dig ut på en joggingtur eller en långpromenad och njut av alla miljöer Gränna har att bjuda på.  

Läs mer

Cykla i Gränna

I Gränna finns det fantastiska leder och cykelturer som du kan uppleva och ta dig runt på två hjul.  I vårt närområde hittar ni goda möjligheter till att ta er runt en dag på två hjul och uppleva fantastisk natur och vyer. 

Läs mer

Golf

Sugen på att ta ett par rundor på golfbanan i sommar? Passa på att besöka Gränna Golfklubb under ditt besök!

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer