Butik & bistro på Löttorp - Öland - God mat alla dagar i veckan Hoppa till innehåll

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Butik & bistro

På Öland älskar vi att äta ute. Därför har vi ett restaurangutbud som ska passa alla. Vi fyller på med information löpande här under våren för mer information om vår butik och våra restauranger!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi hemlagad mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i vår bistro. Här finns även en trevlig terass där du kna njuta av goda måltider i den härliga miljön. Perfekt under varma och fina sommardagar. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Bistron öppnar igen sommaren 2023, välkommen tillbaka!

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer