Barn elsker pizza, Veslekroa Bo i Telemark
Löttorp Öland
Lötttorp

Långlunch eller snabbt snack?

En förrätt, varmrätt, dessert – eller alla tre? I vår behagliga bistro kan du välja och vraka mellan varma och kalla rätter. Ta med hela familjen eller din bättre hälft och kika in hos oss när det börjar kurra i kistan. Bistron ligger i ett behagligt läge där du kan sitta länge och njuta om du vill, men maten går också såpass fort att du snabbt är tillbaka på stranden, om du inte vill missa en minut av sommarsolen. I vår bistro finns någonting för alla smaker, stora som små.

Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!


First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer, från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi hemlagad mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i vår bistro. Här finns även en trevlig terass där du kna njuta av goda måltider i den härliga miljön. Perfekt under varma och fina sommardagar. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 16-23

16 augusti - 24 augusti
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.