Golfa i Mölle - First Camp Mölle-Höganäs Hoppa till innehåll

Spela golf i Mölle

I området kring Kullaberg och Höganäs finns många trevliga utflyktsmål och aktiviteter. Här är det inte långt till golfbanan och den sköna naturen.

Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden och omringad av de välkända turistorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild ligger en vacker 18-håls parkbana, rankad som en av de 30 bästa anläggningarna i Norden (Golf Digest 2017). S:t Arilds Golfklubb håller hög internationell standard med erkänt bra kvalité och snabba greener. Många besökare passar även på att njuta av ett varv på klubbens 9-håls korthålsbana som sköts lika omsorgsfullt och håller samma fina kvalité som 18-hålsbanan. Lilla banan är även öppen för pay and play vilket betyder att du inte behöver vara golfare för att få spela.

10 minuter i bil från campingen ligger även Mölle Golfklubb. Mitt på naturreservatet Kullaberg hittar du denna golfbana som ligger insprängd i den vackra naturen. Här får du spela på en bana som är känd för dess skönhet, charm och där du ser havet från 16 av de 18 hålen.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer