Säsongsplats Nickstabadet - Bo kvar med husvagnen på First Camp Hoppa till innehåll

Vi har öppet som vanligt

Avkoppling i citynära badparadis

Säsongsplats på Nickstabadet

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara. Intresserad av vintersäsong? Med sin närhet till Stockholm är First Camp Nickstabadet-Nynäshamn ett utmärkt vinterval för den som söker både tempo och avkoppling. Stockholm City är bara en timme bort med pendeltåg men shopping, restauranger, aktiviteter och nöjen erbjuds även på närmare håll. Vintertid kan man i Nynäshamn med omgivningar åka skridskor på plogade naturisar, åka längdskidor och, vid goda vinterförhållanden, åka slalom i en liten anläggning med två nedfarter.

Hur får man en plats?

Vi arbetar inte med någon kötid för sommarsäsongsplatserna, här är det först till kvarn som gäller när platserna släpps den 15 september. Du som fyllt i intresseanmälan får ett mail innan vi släpper platserna med information om hur du går tillväga för att få en plats.

När får man besked?

Fram till den 1 september får nuvarande sommarsäsongsgäster bestämma om de vill behålla eller byta sin plats. Den 15 september startar utdelningen av de lediga säsongsplatserna och du kan få en plats. Anmäler du ditt intresse efter den 15 september så återkopplar vi till dig så fort vi kan efter din intresseanmälan kommit in, om det finns lediga platser kvar.

Vinter-, för- och eftersäsongsplatser?

För bokning av vinter-, för- eller eftersäsong är ni välkomna att kontakta oss i receptionen för mer information och bokning. Du behöver alltså inte fylla i någon intresseanmälan för denna typ av säsongsplats.

Vi ser fram emot att välkomna dig som säsongare!

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy.

Vintersäsong
Gäller: 1 oktober 2019 – 1 maj 2020

Intresserad av att bli säsongare?

Ange ditt namn
Ange ditt personnummer
Ange en korrekt e-postadress
Ange ditt telefonnummer
Ange ditt reg-nr

Du måste godkänna villkoren
Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Camparnas bästa (nybörjar)tips

Läs mer

Poolsemester i Sverige

Läs mer