Ölands Djur- och Nöjespark - First Camp Hoppa till innehåll

Ölands Djur- och Nöjespark

På Ölands Djur och Nöjespark finns det aktiviteter för hela familjen och det är Sveriges största kombinerade djur- och nöjespark. Parken ligger endast 40 minuter med bil från First Camp Oknö-Mönsterås vilket gör det till en rolig dagsutflykt! Parken vann även utmärkelsen Årets turistmål 2017.

Oavsett om du söker spänning eller bara vill njuta av naturen och de häftiga djuren är parken helt rätt under sommaren. Här ligger ett stort zoo, ett häftigt nöjesfält med nära 20 karuseller med fri åkning och ett vattenland med pirattema.

Besök Ölands Djurpark

Inte mycket går upp emot en dag på zoo. Att få se djur från världens alla hörn är en rolig upplevelse för både stora och små. Här kan ni bland annat se tigrar, lejon, zebror, ormar, alligatorer, kragbjörnar, gibbonapor och schimpanser. Djurparken arbetar aktivt tillsammans med många organisationer för att bevara många utrotningshotade arter.

Vattenland / Pirate Island

I den stora poolen finns ett piratfort i mitten med sex olika vattenrutschkanor i olika former. Här är det fritt fram att busa och leka i vattnet, men var försiktiga om varandra!

Nöjesfältet

Vid nöjesfältet finns allt som man förväntar sig av ett klassiskt nöjesfält. Bland annat hittar du flera roliga karuseller, lotterier med godis och gosedjur, chokladhjul, luftgevär, fiskdamm och mycket mer.

Öppettider

Påsk till skördefest

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer