Vattenpark - First Camp Hoppa till innehåll

Vattenpark

Vattenpark

Vår vattenpark inomhus är öppen till 23 oktober.

Älskar du vattnet? Det gör vi också! Det är därför First Camp Råbjerg Mile – Skagen har en fin vattenpark. Som enda camping i Skagenområdet har vi både inomhusvattenland och utomhuspool. Dessutom är det inte långt till natursköna Nordsjön eller Kattegatt, så ett besök hos oss ger dig många möjligheter att hoppa i vattnet med vänner och familj och ha kul.

Under försäsongen och eftersäsongen är det underbart att kunna hoppa i inomhuspoolen eller det varma spabadet, eller kanske ta ett dopp i den varma bastun. Efter en skön rask promenad längs stranden, på milen eller kanske en cykeltur till Skagen finns det nästan inget bättre än ett uppfriskande dopp i vattnet. Om det är camping med en vattenpark du letar efter, hittar du några av de bästa hos oss!

Du kan också se den fantastiska solnedgången från stranden vid Kandestederne eller från toppen av Råbjerg Mile. Atmosfären och färgerna är så vackra att om du tar med dig en filt och en picknickkorg kommer du aldrig att vilja lämna platsen igen. Oavsett om du föredrar kul i vattnet eller natursköna upplevelser, kommer First Camp Råbjerg Mile – Skagen att föra familj och vänner närmare varandra genom underbara delade upplevelser.

Nordsjön, Kattegatt, Råbjerg Mile, Skagen vattenpark – underbart!

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer