Vattenpark - First Camp Hoppa till innehåll

Vattenpark

Vattenpark

Vår vattenpark inomhus är öppen till 23 oktober.

Älskar du vattnet? Det gör vi också! Det är därför First Camp Råbjerg Mile – Skagen har en härlig vattenpark. Som enda camping i Skagenområdet har vi både inomhusvattenland och utomhuspool. Dessutom är det inte långt till natursköna Nordsjön eller Kattegatt, så ett besök hos oss ger dig många möjligheter att hoppa i vattnet med vänner och familj och ha kul.

Under försäsongen och eftersäsongen är det underbart att kunna hoppa i inomhuspoolen eller det varma spabadet, eller kanske ta ett dopp i den varma bastun. Efter en skön rask promenad längs stranden, på milen eller kanske en cykeltur till Skagen finns det nästan inget bättre än ett uppfriskande dopp i vattnet. Om det är camping med en vattenpark du letar efter, hittar du några av de bästa hos oss!

Du kan också se den fantastiska solnedgången från stranden vid Kandestederne eller från toppen av Råbjerg Mile. Atmosfären och färgerna är så vackra att om du tar med dig en filt och en picknickkorg kommer du aldrig att vilja lämna platsen igen. Oavsett om du föredrar kul i vattnet eller natursköna upplevelser, kommer First Camp Råbjerg Mile – Skagen att föra familj och vänner närmare varandra genom underbara delade upplevelser.

Vordsjön, Kattegatt, Råbjerg mil, Skagen vattenpark – underbart!

Pool

På First Camp Råbjerg Mile – Skagen är vi stolta över att ha en läcker utomhuspool som inbjuder dig att ha kul, leka och koppla av.

Vad sägs om att prova en tur på vår roliga rutschkana som ger en skön rus i magen?

Lek, plaska och spela boll i vattnet – oavsett om du är barn eller vuxen. Låt barnen bränna av energi och hitta ditt inre barn och ta del av skämten!

Camping med pool för de minsta

Vi har såklart även en avdelning för de minsta om plaskandet blir för våldsamt. Låt de små bli bekanta med vatten. De kommer säkert att trivas i området för de minsta barnen, där vattenleken hålls på en nivå som är säker och rolig för dem.

När alla barn är väl i vattnet, släng dig i en av våra vackra solstolar. Sätt upp benen, njut av en bra bok och ljudet av barn som njuter.

En varm sommardag kan ingenting slå vår vackra utomhuspool – oavsett om du är barn eller vuxen.

Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer