First Camp Råbjerg Mile - Skagen | Camping ved Råbjerg Mile Hoppa till innehåll

Camping

First Camp Råbjerg Mile – Skagen är anlagd i cirkelformade fält med häckar mellan alla platser, vilket gör varje tomt extra mysig och privat. Det är kort väg till servicebyggnaderna oavsett var på campingplatsen man står med husvagnen eller tältet. Dessutom ligger alla aktiviteterna nära toaletter m.m. Vi har delat in campingplatsen i allmänna områden, där barnfamiljer kan slå sig loss.

Campingplatser

Campingplatser

Campingplatsen är anlagd i cirkelformade fält med häckar mellan alla platser så att man får lite privatliv i förtältet. Det är kort väg till servicebyggnaderna oavsett var på campingplatsen man står med husvagnen eller tältet. Dessutom ligger alla aktiviteterna...

Campingplatsen är anlagd i cirkelformade fält med häckar mellan alla platser så att man får lite privatliv i förtältet....

Campingplatsen är anlagd i cirkelformade fält med häckar mellan alla platser så att man får lite privatliv i förtältet. Det är kort väg till servicebyggnaderna oavsett var på campingplatsen man står med husvagnen eller tältet. Dessutom ligger alla aktiviteterna nära toaletter m.m. Vi har delat in campingplatsen i allmänna områden, där barnfamiljer kan slå sig loss. Och så har vi våra populära vuxenzoner, där gäster som vill ha det lite lugnare kan ha det trevligt. Vi har även härliga stugor och välutrustade nya lyxstugor samt husvagnar att hyra. Med husvagnarna ingår förtält, trädgårdsmöbler och allt. På så sätt kan ni prova på campinglivet innan ni själva investerar i en husvagn.

Campingplats med el – Max 6,5 eller 8,5 meter
Campingplats med el. Husvagnen får vara högst 6,5 eller 8,5 meter lång. Platserna har gräsunderlag. Vill du boka en specifik plats, ber vi dig att välja platsen på kartan när du bokar.

Campingplats XL med el – Max 8,5 meter 
Campingplats med el. Husvagnen får vara högst 8,5 meter lång. Platserna har gräsunderlag. Vill du boka en specifik plats, ber vi dig att välja platsen på kartan när du bokar.

Mittpunkten XL med el - Max 8,5m
Campingplats XL med el. Husvagnen får vara max 8,5 meter lång. Platserna har gräsunderlag och ligger centralt på campingen. Om du vill boka en specifik plats, välj platsen på kartan när du bokar.

Mittpunkten med el - Max 8,5m
Campingplats med el. Husvagnen får vara max 8,5 meter lång. Platserna har gräsunderlag och ligger centralt på campingen. Om du vill boka en specifik plats, välj platsen på kartan när du bokar.

Avvikelser från bilderna på campingplatserna kan förekomma.


Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer