Hyr en husvagn - First Camp Hoppa till innehåll
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/firstcamp/template-parts/hero.php on line 74

Hyr en husvagn

Bilden som visas är bara ett exempel och är inte rättvisande för hur den faktiska husvagnen ser ut. Kontakta destinationen för mer information.

Om ni är sugna på en husvagnssemester på Nordjylland, men saknar husvagn, så kan ni hyra en hos First Camp Råbjerg Mile – Skagen.

En husvagn från oss är utrustad med förtält, trädgårdsmöbler, köksutrustning m.m. Enklare än så blir det inte. Så länge ni kommer ihåg kläder och tandborste så har ni praktiskt taget allt för resan. Vi står naturligtvis redo att hjälpa er så gott vi kan, om ni har några frågor om vårt erbjudande. Kontakta oss på raabjerg@firstcamp.dk eller ring till oss på +45 984 875 00 för ett förutsättningslöst samtal om vad vi erbjuder.

Kika in lågpriskalendern 🎉

Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer

12 tips på längdskidåkning

Läs mer