Hyr en husvagn - First Camp Hoppa till innehåll

Hyr en husvagn

Bilden som visas är bara ett exempel och är inte rättvisande för hur den faktiska husvagnen ser ut. Kontakta destinationen för mer information.

Om ni är sugna på en husvagnssemester på Nordjylland, men saknar husvagn, så kan ni hyra en hos First Camp Råbjerg Mile – Skagen.

En husvagn från oss är utrustad med förtält, trädgårdsmöbler, köksutrustning m.m. Enklare än så blir det inte. Så länge ni kommer ihåg kläder och tandborste så har ni praktiskt taget allt för resan. Vi står naturligtvis redo att hjälpa er så gott vi kan, om ni har några frågor om vårt erbjudande. Kontakta oss på raabjerg@firstcamp.dk eller ring till oss på +45 984 875 00 för ett förutsättningslöst samtal om vad vi erbjuder.

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer