Butik & restaurang - First Camp Siljansbadets Camping - Välkommen Hoppa till innehåll

Familjepärla vid Siljans strand

Familjepärla vid Siljans strand

Familjepärla vid Siljans strand

Butik & restaurang

Strandrestaurangen

Njut av stenugnsbakad pizza med härlig utsikt över Siljan. Här serveras även a la carte, tapas och en anpassad meny för de små camparna. Strandrestaurangen har även öl-och vinrättigheter. Under högsäsong arrangeras livemusik och skönt häng. Restaurangen har en uteservering med utsikt över campingen, Siljan och lekplats.

Restaurangen har ni stängt för säsongen, välkommen tillbaka!

Uteservering

Här finns även en fin uteserveringen som ligger i anslutning till Butiken och där serverar vi kaffe, bullar, korv, glass m.m.

Precis intill serveringen ligger lekparken och minigolfbanorna, ta en fikastund under våra parasoller medan barnen upptäcker lekparken.

Servicebutik

Vår servicebutik på Siljansbadet – Rättvik har generösa öppettider under högsäsong, här hittar du basvaror som mjölk, bröd och smör, men också måsten på camping som grilltillbehör, lek och spel, godis, glass och chips.

Har bokar du även trampcyklar, minigolf.

Besök Restaurang Sjövillan – modernt brasserie i mitten av Dalarna

En avslappnad stämning i kombination med den allra högsta kvalitén på mat, råvaror och service! Länk till Resturang Sjövillan

Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer