Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Trivsamt läge i Sveriges sydligaste skärgård

Trivsamt läge i Sveriges sydligaste skärgård

Trivsamt läge i Sveriges sydligaste skärgård

Trivsamt läge i Sveriges sydligaste skärgård

Camping

På First Camp Skönstavik – Karlskrona kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information

På campingen i Skönstavik finns ca 250 campingtomter för husvagn, husbil och tält. Majoriteten av dem är omgivna av lummig grönska och några har utsikt mot havet. Destinationens servicehus är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskiner, torktumlare, ugn, mikrovågsugn och diskmöjligheter. Inför säsongen 2022 kommer vi dessutom att renovera och snygga till servicehus två på destiantionen. Ta gärna med er hunden på semestern – här kan ni tillsammans njuta av långa promenader längs havet och stanna för bad och lek vid hundbadplatsen. Eventuell sand i pälsen duschar ni smidigt bort med campingens hunddusch.

När du bokar boende på vår camping i Karlskrona så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt

Campingtomt

På vår camping i Skönstavik finns flera olika campingtomter att välja bland, helt beroende på vilken storlek på ekipaget du har, samt om du önskar el eller VA. Campingtomt med el och VA – maxlängd 9 meter Rymliga campingtomter...

På vår camping i Skönstavik finns flera olika campingtomter att välja bland, helt beroende på vilken storlek på ekipaget...

På vår camping i Skönstavik finns flera olika campingtomter att välja bland, helt beroende på vilken storlek på ekipaget du har, samt om du önskar el eller VA.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 9 meter

Rymliga campingtomter med uppställning på gräs och både el och VA på tomten. Dessa tomter är belägna på campingens övre del med närhet till båtbryggan och campingens bastu. Här bor du i ett grönt och lummigt område men har nära till det mesta campingen har att erbjuda. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el och VA – maxlängd 7 meter

Fina campingtomter med uppställning på gräs och både el och VA på tomten. Dessa tomter är belägna på campingens övre del med närhet till båtbryggan och campingens bastu. Här bor du i ett grönt och lummigt område men har nära till det mesta campingen har att erbjuda. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – maxlängd 9 meter

Rymliga campingtomter med uppställning på gräs och el på tomten. Dessa tomter ligger utspridda över området. Välj plats från kartan när du bokar och välj om du vill bo närmre stranden eller mitt på campingområdet med närhet till servicehus och minigolf.

Campingtomt med el – maxlängd 7 meter

Fina campingtomter med uppställning på gräs och el på tomten. Dessa tomter ligger härligt till på campingplatsen alldeles intill områdets restaurang och minigolfbana. Välj din specifika plats från kartan när du bokar.

Tält

Tält

Tälta i Skönstavik! Bor du i tält får du välja fritt bland våra campingtomter, det finns inget specifikt tältområde som du hänvisas till.

Tälta i Skönstavik! Bor du i tält får du välja fritt bland våra campingtomter, det finns inget specifikt tältområde...

Tälta i Skönstavik!

Bor du i tält får du välja fritt bland våra campingtomter, det finns inget specifikt tältområde som du hänvisas till.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer