Badland - First Camp Hoppa till innehåll

Etagecamping med havsutsikt på Fyn

Fyns mysiga campingplats med vattenpark!

Badland i Skovlund

Alla övernattande gäster har fri (gratis) tillgång till vår härliga uppvärmda badland!

Alla barn älskar vår underbara vattenpark med rutschbanor och mindre pooler. Badlandet är byggd med separata delar där det finns en rutschkana för de runda poolerna med vattendjupet 35 och 60 cm.  Vattendjupet i den stora poolen är 125 cm och poolen slutar i en rund bubbelzon. För de lite äldre barnen och vuxna finns en surfkulle och en 40m lång rutschkana som båda slutar i en separata pooler.

Öppettider

25/6-31/8
Alla dagar 10.00-20.00

Vi förbehåller oss rätten att stänga badet tidigare vid dåligt väder och vid åska samt att stänga badet vid eventuella tekniska fel eller orsaker utöver vår kontroll, utan ersättning till campinggäster.

Bokningen för 2023 är öppen!

Äntligen kan du säkra nästa års campinglycka på just din favoritdestination, eller välj och vraka bland över 55 destinationer i Sverige och Danmark. Boka online och få 100kr rabatt. 2023 – här kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer