Badland - First Camp Hoppa till innehåll

Etagecamping med havsutsikt på Fyn

Fyns mysiga campingplats med vattenpark!

Badland i Skovlund

Alla övernattande gäster har fri (gratis) tillgång till vår härliga uppvärmda badland!

Alla barn älskar vår underbara vattenpark med rutschbanor och mindre pooler. Badlandet är byggd med separata delar där det finns en rutschkana för de runda poolerna med vattendjupet 35 och 60 cm.  Vattendjupet i den stora poolen är 125 cm och poolen slutar i en rund bubbelzon. För de lite äldre barnen och vuxna finns en surfkulle och en 40m lång rutschkana som båda slutar i en separata pooler.

Poolerna och badlandet är öppna från början av juni till början av september.

Kika in lågpriskalendern 🎉

Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer

12 tips på längdskidåkning

Läs mer