Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Vid Vänern och sola' i Karlstad

Upplevelser året om

365 campingdagar om året

Camping

På First Camp Skutberget – Karlstad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Karlstad så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Karlstad Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Karlstad Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Karlstad

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

80-90 kvm med el

Tomt 80-90 kvm med el Våra campingtomter med el är naturskönt belägna på ett plant område med gräsunderlag, ca 80-90 kvm stora med 10 amp. Tomterna är utspridda över campingen och hälften av dem har nära till butik och reception.

80-90 kvm med el och vatten

Tomt 80-90 kvm med el och vatten Våra campingtomter med el och vatten är naturskönt belägna på ett plant område med gräsunderlag, ca 80-90 kvm stora med 10 amp.

80 kvm utan el

Tomt 80 kvm utan el Tomterna är 80 kvm stora och är placerade på en plan yta med gräsunderlag. Området är beläget med bra utrymmen och närhet till naturen.

Husbil

Husbil

Husbilsplatser Besöker du oss med husbil så kan du välja om du vill stå på nyanlagda husbilsplatser eller några av våra andra fina campingtomter. Våra nya husbilsplatser med el på asfalt har gräs och stenlagd yta intill samt tillhörande...

Husbilsplatser Besöker du oss med husbil så kan du välja om du vill stå på nyanlagda husbilsplatser eller några...

Husbilsplatser

Besöker du oss med husbil så kan du välja om du vill stå på nyanlagda husbilsplatser eller några av våra andra fina campingtomter. Våra nya husbilsplatser med el på asfalt har gräs och stenlagd yta intill samt tillhörande grill och är 10 m djupa och 8 m breda. De ligger nära hoppkuddar, lekplats och receptionen.

Tält

Tält

Packa bilen och ta med familjen ut på ett äventyr i naturen! Att tälta på camping är både enkelt och roligt. På First Camp Skutberget-Karlstad finns bokningsbara tältplatser utan el som ligger på vårt uppskattade fricamp-område med gräsunderlag. Här...

Packa bilen och ta med familjen ut på ett äventyr i naturen! Att tälta på camping är både enkelt...

Packa bilen och ta med familjen ut på ett äventyr i naturen! Att tälta på camping är både enkelt och roligt. På First Camp Skutberget-Karlstad finns bokningsbara tältplatser utan el som ligger på vårt uppskattade fricamp-område med gräsunderlag. Här bor ni nära naturen samtidigt som ni har nära till stranden och kan bada i sjön Vänern, cykla in till Karlstad och aktivera er på campingen.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer

Hitta de bästa campingarna på östkusten

Läs mer