Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Upplevelser direkt vid havet på Bjärehalvön

Camping

På First Camp Torekov – Båstad kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Båstad så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Torekov Campingtomt i Torekov Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din...

Campingtomt i Torekov Campingtomt i Torekov Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit...

Campingtomt i Torekov

Campingtomt i Torekov

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

70-120 kvm med el och tv

Höjden, Gläntan, Skogen och Strandskogen
70-120 kvm med el och tv

Dessa områden ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna är 70-120 kvm stora och ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Dessa områden är perfekta för dig med husdjur!

Strandpromenaden 120 kvm med el och tv
Med havsutsikt och vy mot hamnen och Hallands Väderö är Strandpromenadens tomter våra absolut lyxigaste. Tomterna är 120 kvm stora och här kan du njuta av en underbar semester i äkta Torekov-anda! 

70-100 kvm med el, tv och VA

Ängen 70-100 kvm med el, tv och VA
Ängen består av lummig skog och härliga gräsytor. Här finns både små och stora tomter på 70-100 kvm som passar allt från det lilla tältet till det lite större, även husbilar står perfekt här. Ett mycket trevligt område med närhet till både servicehus och lekplats.

Solnedgången 70-100 kvm med el, tv och VA
Solnedgången är ett av våra soligaste områden. Med utsikt över havet, nära till vår egen strandbrygga och härligt öppna tomter som är 70-100 kvm stora. På dessa tomter kan du njuta av en riktig solsemester! Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

100-120 kvm med el, tv och VA

Lugnet 100-120 kvm med el, tv och VA
Lugnet är ett mysigt område med en mix av lummig skog och öppna tomter. Tomterna är 100-120 kvm stora och här har ni nära till servicehus, lekplats och boulebana. Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

Husbil

Husbil

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. Campar du med husbil är du välkommen att stå på våra campingtomter med el. 70-120 kvm med el och tv Höjden,...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. Campar...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. Campar du med husbil är du välkommen att stå på våra campingtomter med el.

70-120 kvm med el och tv

Höjden, Gläntan, Skogen och Strandskogen 70-120 kvm med el och tv Dessa områden ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Tomterna är 70-120 kvm stora och ligger följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Dessa områden är perfekta för dig med husdjur! Strandpromenaden 120 kvm med el och tv Med havsutsikt och vy mot hamnen och Hallands Väderö är Strandpromenadens tomter våra absolut lyxigaste. Tomterna är 120 kvm stora och här kan du njuta av en underbar semester i äkta Torekov-anda! 

70-100 kvm med el, tv och VA

Solnedgången 70-100 kvm med el, tv och VA Solnedgången är ett av våra soligaste områden. Med utsikt över havet, nära till vår egen strandbrygga och härligt öppna tomter som är 70-100 kvm stora. På dessa tomter kan du njuta av en riktig solsemester! Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

100-120 kvm med el, tv och VA

Lugnet 100-120 kvm med el, tv och VA Lugnet är ett mysigt område med en mix av lummig skog och öppna tomter. Tomterna är 100-120 kvm stora och här har ni nära till servicehus, lekplats och boulebana. Färskvattenkran och avlopp för spillvatten finns i anslutning till tomten.

Tält

Tält

Tältplats Våra tältplatser med el ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Våra tältplatser utan el ligger på härliga gräsytor och här finns både små och stora tomter som passar allt från det...

Tältplats Våra tältplatser med el ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Våra...

Tältplats

Våra tältplatser med el ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Våra tältplatser utan el ligger på härliga gräsytor och här finns både små och stora tomter som passar allt från det lilla tältet till det lite större. Gläntan 70-120 kvm med el och tv Gläntan ligger i mitten av campingen och består av lummig skog och mysiga stigar. Här är tomterna följsamt placerade utefter skogen vilket skapar en fantastisk känsla av naturcamping. Nära till servicehus och lekplats. Gläntan är perfekt för dig med husdjur! Sjön utan el Området Sjön består av lummig skog och härliga gräsytor. Här finns både små och stora tomter som passar allt från det lilla tältet till det lite större. Ett mycket trevligt område med närhet till både servicehus och lekplats.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer

Hitta de bästa campingarna på östkusten

Läs mer