Havsbad - First Camp Hoppa till innehåll

Havsbad

Det är inte svårt att förstå varför Varberg är en solklar sommarfavorit bland semesterfirare. Området kring staden har fantastiskt fint badvatten och massor av härliga stränder att ställa fikakorgen på och att njuta av salta bad och sköna soltimmar under sommaren.

Från campingen är det inte många meter ner till den fina sandstranden som dessutom är ett paradis för kitesurfingfantasten och barnfamiljen.

5 tips på fina badstränder i och kring Varberg

  • Björkäng – precis vid campingen ligger den fina stranden och badplatsen, några meter så är du framme!
  • Getterön – Välj mellan flera härliga badvikar på samma ö! Välj mellan sandstrand, klippbad och bryggor och små klippor som gjorda för krabbfiske.
  • Kärradal – Endast 200 meter från vår andra Varbergscamping First Camp Kärradal – Varberg breder långgrunda barnvänliga stränder ut sig. Här finns även klippor och brygga för den som föredrar att dyka ner i det blå.
  • Bua – Vid badet i Bua kan du välja mellan mellan sandstrand, klippor och badbryggor.
  • Espevik – På promenadavstånd från Kärrdals härliga stränder finns ännu en strandpärla med såväl sandstrand som klippor.
  • Träslövsläge – I Träslövsläge hittar du en härlig sandstrand med bryggor. Det är en barnvänlig strand med gungor, rutschkana och volleybollnät.

Tips! Gör det till en vana att kolla upp badvattenkvalitén innan det är dags för dopp. Det är lätt som en plätt via havochvatten.se.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer