Vinteraktiviteter - First Camp Hoppa till innehåll

Vinteraktiviteter

På Enåbadet – Rättvi har ni chansen att ta del av vintern när den är som bäst. Oavsett om du önskar en dag i slalombacken, en tur i skidspåret eller bara en kopp kaffe till solnedgången så har vi boende och aktiviteter för dig. Från destinationen har ni närhet till både skidbacke, längdspår, skridsko-is och en varm och skön simhall.

Långfärdsskridskor

När isen lägger sig kan ni njuta av fantastisk skridskoåkning på vackra Siljan. Under året plogas det upp banor på ca 6-7 km. Via Stiftgården finns det möjlighet att hyra både långfärdskridskor, hjälm, isdubbar och stavar.

Läs mer

Längdskidor

På längdsidan finns en lång tradition med att olika landslag förlade sina träningsläger till Rättvik.

I kommunen finns spårområden med tillhörande spårcentraler. Här finns elljusspår, dagspår, konstsnöspår och långspår. Konstsnöspåret vid Jarlstugan är preparerat för både klassisk och fri teknik.

Läs mer

Alpint

Med storslagen utsikt över Siljan och bekvämt nära samhället i Rättvik, hittar ni Rättviksbacken med goda möjligheter för alpin åkning. Ca 10 minuter med bil från campingen.

Läs mer

Snöskor

I Rättvik, på sluttningarna vid Siljan, har Trapperservice anlagt snöskoleder i vildmark och bland fäbodar, ett stenkast från hotell, pensionat och stugbyar!

I arbetet med Siljan Snowshoe Race har det etablerats mycket fina snöskoleder i bästa naturmiljö på Lerdalsberget! Under vårvintern då väntar varje backe, dunge och myr. Snöskovandra på skaren, utforska med solens värmande strålar mot kind och kropp!

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer