Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Mellan hav, strand och vida vyer på västkusten

Mellan hav, strand och vida vyer på västkusten

Mellan hav, strand och vida vyer på västkusten

Camping

På First Camp Kärradal – Varberg kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Varberg så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Intresserad av säsongsplats? Läs mer här.

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Kärradal Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Kärradal Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Kärradal

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el - Max 8 eller 10 meter

Dessa härliga campingtomter med el ligger utspridda över campingen. Välj plats vid bokning om du har några specifika önskemål.

Campingtomt med el och vatten - Max 6, 8 eller 10 meter

Våra bekväma campingtomter med el och vatten ligger bland annat nära servicehus, reception, butik och restaurang. Vänligen observera att platserna ligger utspridda på campingen. Om du vill ha nära till någon specifik byggnad så rekommenderar vi att välja önskad plats från kartan när du bokar. 

Husbil

Husbil

Husbilsplats med el – Max 8m Samtliga platser är utrustade med el och ligger på campingens bortre del. Välj plats vid bokning om ni har något specifikt önskemål.

Husbilsplats med el – Max 8m Samtliga platser är utrustade med el och ligger på campingens bortre del. Välj...

Husbilsplats med el - Max 8m

Samtliga platser är utrustade med el och ligger på campingens bortre del. Välj plats vid bokning om ni har något specifikt önskemål.

Tält

Tält

Tälttomt utan el Tältplats utan el på gräs. En bil eller motorcykel tillåten per plats.

Tälttomt utan el Tältplats utan el på gräs. En bil eller motorcykel tillåten per plats.

Tälttomt utan el

Tältplats utan el på gräs. En bil eller motorcykel tillåten per plats.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer