Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Mellan hav, strand och vida vyer på västkusten

Mellan hav, strand och vida vyer på västkusten

Mellan hav, strand och vida vyer på västkusten

Camping

På First Camp Kärradal – Varberg kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Varberg så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Kärradal Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Kärradal Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Kärradal

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

80-100 kvm med el

Tomt 80-100 kvm med el Våra campingtomter med el är 80-100 kvm stora och ligger nära servicehus, reception, butik och restaurang.

Område utan el

Tomt utan el Våra tomter utan el ligger med ett lugnt läge på ett område med gräsunderlag.

Husbil

Husbil

Ställplatser Campar du med husbil har vi ställplatser på grusunderlag med el som ligger nära campingområdets servicehus. Platserna är belägna på ett mer öppet område vid campingens yttre område, vänligen se campingkarta.

Ställplatser Campar du med husbil har vi ställplatser på grusunderlag med el som ligger nära campingområdets servicehus. Platserna är...

Ställplatser

Campar du med husbil har vi ställplatser på grusunderlag med el som ligger nära campingområdets servicehus. Platserna är belägna på ett mer öppet område vid campingens yttre område, vänligen se campingkarta.

Tält

Tält

Tältplatser med och utan el på gräs. En bil eller motorcykel tillåten per plats.

Tältplatser med och utan el på gräs. En bil eller motorcykel tillåten per plats.

Tältplatser med och utan el på gräs. En bil eller motorcykel tillåten per plats.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer

Hitta de bästa campingarna på östkusten

Läs mer