Praktisk info - First Camp Hoppa till innehåll

Paradisön på den danska västkusten

Paradisön på den danska västkusten

Praktisk info

Bokning

Det er tillåtet att boka en boenhed och en personbil pr. plats. Det är kun möjligt att boka en campingvogn + en personbil, eller en autocamper eller en anhænger pr. plats. Dette gäller alltid sæsongæster. Døgngæster har hundtillstånd til att medbringe evt. anhænger på platsen.

Bokning via självbetjäningsautomat kan göras dagligt från kl. 12:00.

Checka in

Checka in er, för platser, från kl. 13:00 och för hytter från kl. 15:00.

Checka in via Självbetjäningsautomaten kan ske dagligt från kl. 13:00.

Pladserna är nummererade med stenen i fälten, och man ska till varje tid placera sig till höger för stenen. Man må ikke bytte pladser indbyrdes, eller tage en anden ledig plads, uden at dette er aftalt med receptionen.

Det ska min. vara en säkerhetsavstånd på 3 meter till naboens boenhed. Det är påkrævet att man placerer sig min. 1,5 från skelett. Ud mod vägen ska man också placera sig 40 cm. inom nummerstenen. Brandvej på min. 4,5 meter i bredd, ska till alla tider vara tillgängliga.

Checka in för hytter uden for åbningstid

Såfremt man inte checkar in i sin hytte inom receptionens öppningstid, man blir kontaktad med personal, med anvisningar om var nyckel och info om åtkomst till plats för forefindes. Det er tillåtet att medbringe en personbil pr. hytte.

For hytterne er der check ud till kl 11:00 på afrejse dagen – vi beder jer vänligen aflevere nyckeln i receptionen. Nøglen til hytte kan afleveres i postkassen på muren vid Børneklubben, såfremt man önskar at afrejse udenfor receptionens öppningstid.

Extra fordon

Har man mer end en personbil, henvises til offentlig parkeringsplad udenfor campingpladsen. Observera vänligt på de offentliga parkeringsplatserna kan vara tidsbegränsade.

Forlængelse

Betalning vid ankomst. Eventuelle forespørgsler omkring forlængelse af opholdet. Ved förlängning eller pladsændring, är det nödvändigt att henvende sig i receptionen inden kl. 12:00 på dagen för afresa.

Bommen

Bommen aktiveres med pinkode (døgngæster). Kort (sæsongæster). Imellem 23:00-07:00 är bommen ind til pladsen lukket.

Ro och orden

Der skal vara ro och orden både dag och nat. Mellem kl. 23:00 – 07:00 ska vara nattero.

Wifi

Vi erbjuder våra gäster gratis WiFi på hela campingplatsen. Koden till WiFi utleveres vid ankomst.

Kolla ud

Med vårt moderna pinkodesystem är det inte längre nödvändigt, för våra gäster, att checka ut personligt. För camping- och teltplatser ska du checka ut senast kl 12:00 på afresadagen.

For hytterne er der check ud till kl 11:00 på afrejse dagen – vi beder jer vänligen aflevere nyckeln i receptionen. Nøglen til hytte kan afleveres i postkassen på muren vid Børneklubben, såfremt man önskar at afrejse udenfor receptionens öppningstid.

Affald

Hos First Camp går vi aktivt in i kampen om en bättre värld. Vi hoppas på våra gäster vill stödja oss på detta.
Vid sidan av brännbar affald har vi, vid den store affaldsstation, även containere till stål, aluminium, flasker och glas.

Aldersgräns

First Camp Lakolk är en campingplats, där vill gästerna få en avslappnad semester. Var familjeliv och hygge är i högsædet. Personer under 25 år har en möjlighet att boka sig in under följaskap av en person på min. 25 år.

Förslag till förbättring

Vi tager meget gerne imod forslag og ideer til förbättring, da vi hennes hos First Camp önskar att ge jer den bedst mulige ferieupplevelse. Jag kan avlevere ditt forslag i receptionen.

Bussförbindelse

Det är dagliga bussförbindelser till och från First Camp Lakolk Strandcamping. Bussen kör till och från Skærbæk och Havneby. Busstoppestedet är precis ovanför First Camp Lakolk Strandcamping. Den hänger en körplan vid stoppplatsen.

Bussförbindelse till/fra Lakolk är endast möjlig på IKKE-skoledage.

Hjertestarter

Det hänger en hjärtstartare på plats mellan First Camp Lakolk Strands reception och supermarknad.
Hjertestarteren är avlåst och ger åtkomst till 112.
Der forefindes också en ulåst hjärtstarter vid den offentliga toaletten på parkeringsplatsen utanfor butikscentret.

Miljöstation

Vid servicehus öst (3) är der en stor miljöstation. Vid alla servicehus är det möjligt för kemi och toaletter.

Grill

Det är bara tillåtet att grilla med gas på egen plats. Det är kun tillåtet att grilla med kul på den dertil indrettede grillplads vid servicebyggnad 1. Grill kul må bara smides i de dertil opstillede beholdere ved miljöstationerne.

Dyr

Hunde ska vara i snor, och skal luftas utanfor campingplatsen område. Använd vänligen hundeposer. Husdyr må inte medbringes i servicehusene. Hundebad forefindes vid servicebyggnad 2.

Hunde skal til varje tid føres i snor. Detta gäller också på egen plats, samt ved brug af inställning.

Sikkerhedsgebyr

Vid bokning på First Camp Lakolk Strand – Rømø pålægges der et säkerhetsgebyr för DKK 20,- per. dag pr. person, som täcker extra opsyn på plats.

Parkering

Bilen parkeres på plats eller vid hytten. Har jag flera fordon ska de parkeras utanfor campingplatsens område. Det må bara parkeras en bil pr. plats/hytte.

Servicehuse

Servicehusene med kök, toaletter och badfaciliteter kan fritt användas av campingplatsens gäster dyker runt. Det ska inte användas pinkod eller kort. I Servicebygning 3 forefindes tvättmaskiner och tørretumblerar – kort köpas i receptionen. Tømning af latrin er möjligt vid servicebyggnad 2 + 3. Miljøstation forefindes ved servicebygning 3. Hundebad forefindes ved servicebygning 2.

Servicekort

För att kunna använda tvättmaskin, tørretumbler, familjebad osv., kan vi i receptionen utfärda och kort, varpå jag kan insätta pengar. Pas vänligen på inte at tabe kortet, då det tyvärr kostar 100 kr., if man mister det.

Sikkerhed

Ved brand og andre nødsituationer ring först 112 och försök derefter att slukke branden. På kortet över pladsen kan jag se, hvor der hænger ildslukkere.

Legeplads

Till sjov och leg för våra yngre gäster har vi 3 sköna legeplatser med olika legeredskaber och hoppepuder.

Trafik

Det är mycket viktigt att ha många gäster på området och det är därför mycket viktigt med hastighetsgränsen på max 15 km/t överensstämmer.

Aktiviteter - på First Camp

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer