Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Semester på vackra Öland

Camping

På First Camp Löttorp – Öland kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har två stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Öland så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Är du intresserad av säsongscamping? Läs mer här och anmäl intresse!

Campingtomt

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First...

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.

Havet – Campingtomt med el – max 8 meter

Fina campingtomter med el och uppställning på gräs som passar dig med ekipage upp till 8 meter. Från detta område har du nära till servicehus 1, lekplatsen, äventyrsgolfen och receptionsbyggnaden med butik och restaurang.

Havet – Campintomt utan el – max 8 meter

Fina campingtomter utan el och uppställning på gräs som passar dig med ekipage upp till 8 meter. Från detta område har du nära till servicehus 1, lekplatsen, äventyrsgolfen och receptionsbyggnaden med butik och restaurang.

Solnedgången – Campingtomt med el – max 8 meter

Dessa härliga campingplatser med el och uppställning på gräs finns på området Solnedgången. Här kan ni välja att bo nära servicehus eller lite avskilt. Campingtomterna har närhet till servicehus 2, våra padelbanor, reception, butik och restaurang. Välj din plats från kartan när du bokar.

Solnedgången – Campingtomt med el och VA – max 8 eller 12 meter

Dessa härliga campingplatser med el och VA har uppställning på gräs finns på området Solnedgången. Här kan ni välja att bo nära servicehus eller lite avskilt. Campingtomterna har närhet till servicehus 2, våra padelbanor, reception, butik och restaurang. Välj din plats från kartan när du bokar.

Campingtomt med el – max 12 meter

Härliga campingtomter med uppställning på gräs som passar dig med ett ekipage upp till 12 meter. Här har du nära till servicehus 2, våra padelbanor, reception, butik och restaurang. Välj din plats från kartan när du bokar.

Husbil

Husbil

Havet – Husbilstomt med el och VA – max 10 meter Fina husbilsplatser med el, vatten och avlopp på område Havet som passar dig med husbil upp till 10 meter. Platserna 221 – 224 har uppställning på gräs och...

Havet – Husbilstomt med el och VA – max 10 meter Fina husbilsplatser med el, vatten och avlopp på...

Havet – Husbilstomt med el och VA – max 10 meter

Fina husbilsplatser med el, vatten och avlopp på område Havet som passar dig med husbil upp till 10 meter. Platserna 221 – 224 har uppställning på gräs och övriga asfalt eller på hårdlagdyta. Från detta området har du nära till servicehus 1, grillplats och campingens lekplats. Välj din plats från kartan när du bokar.

Tält

Tält

Tälta på Öland Ta med tältet och känn på Ölands natur på riktigt. Vi erbjuder ett stort område endast avsett för tält. Dessa platser saknar el, behöver ni ladda mobiltelefoner så hjälper receptionen gärna till. I våra servicehus finns...

Tälta på Öland Ta med tältet och känn på Ölands natur på riktigt. Vi erbjuder ett stort område endast...

Tälta på Öland

Ta med tältet och känn på Ölands natur på riktigt. Vi erbjuder ett stort område endast avsett för tält. Dessa platser saknar el, behöver ni ladda mobiltelefoner så hjälper receptionen gärna till. I våra servicehus finns det mesta i husgeråd, så stormköket kan ni lämna hemma. 

Vi erbjuder tältplatser med eller utan el. Ett tält per ekipage och plats. Tänk på att hålla avstånd minst fyra meter till närmsta granne. En bil får såklart parkera intill tältet. 

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list inför 2022

Läs mer

Tips – Upplev Skånes alla musterier

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer