Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Med utsikt över Dalälven

Camping

På First Camp Mellsta – Borlänge kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Borlänge så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Campingtomt

Campingtomt

Frihet är att kunna ta med sig sitt eget krypin precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är populära semestermål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få...

Frihet är att kunna ta med sig sitt eget krypin precis dit man känner för att åka. First Camps...

Frihet är att kunna ta med sig sitt eget krypin precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är populära semestermål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. First Camp Mellsta-Borlänge erbjuder trevligt boende i lugna och vackra omgivningar strax intill Dalälven. Här finns 125 campingtomter för husvagn, husbil och tält. Destinationen är utrustad med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugn samt mikrovågsugn. På området hittar ni också restaurang, café, gatukök och kiosk. Hundar är varmt välkomna så länge de hålls kopplade när de vistas på området. I närheten finns en fin hundbadplats för svalkande dopp och vattenlek. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el – max 9 meter

Du som har ett extra stort ekipage eller vill ha lite extra utrymme har hittat rätt. Dessa campingtomter är belägna i ett grönt och lummigt område på campingen med närhet till servicehus. Välj din plats från kartan i bokningen.

Campingtomt med el – max 7 meter

De flesta av dessa campingtomter ligger i närheten av reception, lekplats och minigolf på området. Varje tomt har uppställning på gräs och är belägna i ett lummigt och mysigt område på campingen. Välj din plats från kartan i bokningen.

Tältplats utan el

Trevliga campingtomter för dig som campar med tält. På campingplatsen finns alla faciliteter du kan tänkas behöva i servicehusen på området.

Tält

Tält

Tälta på Mellsta First Camp Mellsta-Borlänge erbjuder trevliga campingtomter med el som passar perfekt för dig med tält!

Tälta på Mellsta First Camp Mellsta-Borlänge erbjuder trevliga campingtomter med el som passar perfekt för dig med tält!

Tälta på Mellsta

First Camp Mellsta-Borlänge erbjuder trevliga campingtomter med el som passar perfekt för dig med tält!

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

5 anledningar att campa i Varberg i sommar!

Läs mer

Vårens måsten i Campingsverige

Läs mer

Hitta de bästa campingarna på östkusten

Läs mer