Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Med utsikt över Dalälven

Camping

På First Camp Mellsta – Borlänge kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 12.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information

First Camp Mellsta-Borlänge erbjuder trevligt boende i lugna och vackra omgivningar strax intill Dalälven. Här finns 125 campingtomter för husvagn, husbil och tält. Destinationens servicehus är utrustade med toaletter, duschar, skötrum, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugn samt mikrovågsugn.

Hundar är varmt välkomna så länge de hålls kopplade när de vistas på området. I närheten finns en fin hundbadplats för svalkande dopp och vattenlek.

När du bokar boende på vår camping i Mellsta så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt

Campingtomt

På vår camping i Mellsta finns flera olika campingtomter beroende på storleken på ditt ekipage. Campingtomt med el – Max 11 meter Du som har ett extra stort ekipage eller vill ha lite extra utrymme har hittat rätt. Dessa...

På vår camping i Mellsta finns flera olika campingtomter beroende på storleken på ditt ekipage. Campingtomt med el –...

På vår camping i Mellsta finns flera olika campingtomter beroende på storleken på ditt ekipage.

Campingtomt med el - Max 11 meter

Du som har ett extra stort ekipage eller vill ha lite extra utrymme har hittat rätt. Dessa campingtomter är belägna i ett grönt och lummigt område på campingen med närhet till servicehus. Välj din plats från kartan i bokningen.

Följande platser har 10 ampere: 9, 26–29, 36–37, 46–52, 56–60, 93–95, 97
Följande platser har 16 ampere: 32–33, 68, 81–84, 87–92

Campingtomt med el – Max 9 meter

Dessa campingtomter är belägna i ett grönt och lummigt område på campingen med närhet till servicehus. Välj din plats från kartan i bokningen.

Följande platser har 10 ampere: 1, 3–4, 14–16, 18, 20–21, 23, 30, 40–45, 69–74, 96
Följande platser har 16 ampere: 24–25, 31, 34–35, 38–39, 61–64, 66–67, 75–80, 85–86

Campingtomt med el – Max 7 meter

De flesta av dessa campingtomter ligger i närheten av reception, lekplats och minigolf på området. Varje tomt har uppställning på gräs och är belägna i ett lummigt och mysigt område på campingen. Välj din plats från kartan i bokningen.

Följande platser inom denna kategori har 10 ampere förutom plats 65 som har 16 ampere.

Tält

Tält

Tältplats utan el Här i Mellsta erbjuder vi trevliga platser utan el som passar perfekt för dig med tält! På campingplatsen finns alla faciliteter du kan tänkas behöva i servicehusen på området. För dig som vill ha el till...

Tältplats utan el Här i Mellsta erbjuder vi trevliga platser utan el som passar perfekt för dig med tält!...

Tältplats utan el

Här i Mellsta erbjuder vi trevliga platser utan el som passar perfekt för dig med tält! På campingplatsen finns alla faciliteter du kan tänkas behöva i servicehusen på området. För dig som vill ha el till din plats passar en vanlig campingtomt med el perfekt att boka.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer