En svalkande dryck med utsikt över Dalälven

Efter en dag av shopping i vackra Borlänge, en dag av bad i Dalälven eller ett uppfriskande pass längdåkning vintertid, sitter det fint med någonting gott att äta. Och på semestern är det härligt att unna sig att få maten serverad. I vår populära bistro finner du stora och små rätter, för både stora och små gäster. Det är bara att slå sig ned, sippa på en kall öl eller en svalkande läsk, och invänta maten. Varmt välkommen till lite extra avkoppling.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vår egen matservering, på flera av våra destinationer från Boden i norr till Malmö i söder. Här serverar vi mat med skön bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med goda desserter och trevlig dryck som öl och vin. Självklart finns goda alternativ för de små camparna.

Avnjut en trevlig middag eller härligt häng i våra lokaler. Maten finns även som take-away att ta med till stugan eller campingplatsen.

Läs mer om First Camp Bistro och se menyn här.

Öppettider 2024*

14 juni - 15 juni
fre-lör: kl. 17-21

20 juni - 10 augusti
mån-sön: kl. 12-23

16 augusti - 24 augusti
fre-lör: kl. 17-21

Mumsiga klubbrabatter

Som medlem i First Camp Club kan du ta del av smarriga erbjudanden i Bistron. Bli medlem helt gratis här

*Öppettiderna kan förändras längre fram. Vi reserverar oss för eventuella justeringar.


Kiosk

I vår kiosk hittar du det viktigaste för mysiga campingkvällar. Här finns godis, chips, nötter och smarrig dricka. För alla glassmonster där ute finns även en hel frysdisk med de allra godaste glassarna.

Kiosken öppnar i slutet på våren och har öppet hela sommaren, välkommen!