Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Hisnande naturprakt och äventyr vid Kullaberg

Hisnande naturprakt och äventyr vid Kullaberg

Hisnande naturprakt och äventyr vid Kullaberg

Hisnande naturprakt och äventyr vid Kullaberg

Camping

På First Camp Mölle – Höganäs kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Högnäs så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Intresserad av säsongscamping? Läs med här.

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Mölle Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Mölle Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Mölle

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

100 kvm med el

Tomt 100 kvm med el Våra tomter med el är 100 kvm stora med 10 amp och ligger utspridda på hela campingområdet.

100 kvm utan el

Tomt 100 kvm utan el Våra tomter utan el ligger med ett lugnt läge på campingen och är 100 kvm stora.

Tält

Tält

Tältplats Tältplats med el På campingområdet har vi även tältplatser med el för dig som föredrar det. Det finns många platser att välja på i naturskön omgivning, samtliga platser är på gräs och med möjlighet att parkera bilen. Tältplatserna...

Tältplats Tältplats med el På campingområdet har vi även tältplatser med el för dig som föredrar det. Det finns...

Tältplats

Tältplats med el

På campingområdet har vi även tältplatser med el för dig som föredrar det. Det finns många platser att välja på i naturskön omgivning, samtliga platser är på gräs och med möjlighet att parkera bilen. Tältplatserna är 6x6 meter.

Tältplats utan el

Lummigt tältområde med numrerade platser utan el. Det finns många platser att välja på i naturskön omgivning, samtliga platser är på gräs och med möjlighet att parkera bilen. Tältplatserna är 6x6 meter.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer