Träning - First Camp Hoppa till innehåll

Träning

Padel

Padel är som en blandning av tennis och squash, en perfekt sport för dig som vill testa en ny, växande träningsform och samtidigt ha riktigt roligt. Padel är socialt, enkelt att lära sig och passar alla – med eller utan förkunskaper. Mora Padelcenter

Discgolf

Discgolf är en av de snabbast växande sporterna i världen och det är lätt att förstå varför. Du får komma ut i naturen och precis som i vanlig golf är sporten en kombination av fysisk och psyke.

MTB

Flaggskeppet för mountainbikecyklisterna är Vasaloppsarenan, 90 km, som används bl a för Cykelvasan. Lätt och omväxlande terräng. Vid start i Mora kan man variera sin tur med avstickare på andra stigar eller grusvägar.

Läs mer

Golf

Hos oss bor ni i närhet till både Mora golfbana och Sollerö Golfbana.

Fiske

Mora med omnejd är berömt för sitt varierande utbud av fiskemöjligheter. Här finns något som passar de flesta!

Tennis

I samarbete med Mora Tennisklubb erbjuder vi spel i tennishallen som ligger mitt på vårt område. Du bokar själv tid och betalar genom onlinesystemet MATCHI.se.

Hallen har två tennisbanor, omklädningsrum och bastu. Möjlighet finns till badmintonspel. Tennishallen är öppen under hela året. Sommartid finns även utomhusbanor på Tuvan, ca 2 km från destinationen.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer