Ställplats Nora - First Camp Hoppa till innehåll

Direkt vid sjön och i äventyrliga omgivningar

Ställplats Nora

Ställplatsen ligger på Skojarbacken, endast ett stenkast från Norasjön och den omtalat vackra stadskärnan. Skojarbacken är stadens gamla marknadsplats, som sjuder av liv under Noramarken sista helgen i augusti. För att komma in på ställplatsen använder du den kod du får vid bokning. Koden använder du även för att komma in i servicehuset, där du finner WC, RWC och färskvatten.

In- och utcheckning
Incheckning kan ske tidigast kl 12:00 alla dagar i veckan. Utcheckningen  är satt till kl. 12.00 dagen efter, då ny dygnsdebitering påbörjas. Ställplats Nora är stängd under vintern.

Bokning och avgift
Du bokar och betalar direkt på plats i en incheckningsautomat. När du betalat får du en kod som gäller under din vistelse. Koden är giltig till och med kl. 12.00 dagen efter.

Avgiften för ställplatsen är 175 kronor per dygn och då ingår husbilsplats med el, WC, RWC, färskvatten, latrintömning för både fasta och portabla tankar samt tryckluft för pumpning av däck.

Kontakta oss
Tel: +46 (0)587-123 61
E-post: nora@firstcamp.se

Centralbokningen
Tel: +46 (0)771-101 200
E-post: info@firstcamp.se

Hitta hit
Tivoligatan 6
713 31 Nora

Koordinater
59.51551819, 15.03620148
59°30’55.87″N, 15°2’10.33″E

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer