Nora - Bergslagen

Välkommen till Ställplats Nora!

Du hittar ställplatsen på Skojarbacken, endast ett stenkast från den vackra Norasjön och den pittoreska trästaden Nora. Observera att endast drop-in gäller för ställplatsrna, de går alltså inte att förbokas. Skojarbacken är stadens gamla marknadsplats som sjuder av liv under Noramarken sista helgen i augusti. Vid ställplatsen finns en betalautomat där du efter betalning får en kod som gäller under din vistelse.

 

Här finns tillgång till servicehus med toaletter, varav en är handikappanpassad samt kran för påfyllning av färskvatten. Latrintömning för både fasta och portabla tankar finns att tillgå samt lufttryck för pumpning av däck.

 

Bokning och pris
På ställplatsen går det endast att stå under våren och sommaren, samma period som övriga destinationen är öppen. Här gäller endast drop-in och ingen förbokning. Du bokar på plats och betalar direkt i appen GoMarina, som finns att ladda ner på AppStore och Google Play. Platserna är inte bokningsbara på firstcamp.se eller via campingens reception. Efter betalning får du koden som du använder under vistelsen.

 

Pris per dygn: 195 SEK inkl. husbilsplats, el, tillgång till servicehuset, latrintömning samt tryckluft för pumpning av däck.

 

In- och utcheckning
Incheckning: från kl. 12:00 och framåt (öppet dygnet runt).
Utcheckning: senast kl. 12:00.

 

Hitta hit
Tivoligatan 6, 713 31 Nora
Koordinater: 59.51551819, 15.03620148