Classic Car Week - First Camp Hoppa till innehåll

Black Friday - 40% på camping och stugor! Använd koden: FRIDAY21

Till erbjudandet

Familjepärla vid Siljans strand

Familjepärla vid Siljans strand

Familjepärla vid Siljans strand

Classic Car Week

Om du är intresserad av en stuga under denna vecka så får du mejla in din intresseanmälan till siljansbadet@firstcamp.se Skriv i mejlet vilken slags stuga du är intresserad av, fullständig hemadress samt mobilnummer.

First Camp Siljansbadet-Rättvik är en familjecamping med åldersgräns på 25 år, vid incheckning måste alla (camping och stugor) skriva på ett kontrakt där man bekräftar att man tagit del av våra regler. Följer man inte reglerna har vår personal, vakter eller tillfälligt anställda av oss rätt att avvisa störande gäster. Observera att om någon råkat boka som inte är 25 år kan vi neka incheckning på plats, även om stuga/plats är förbetald.

Incheckning
Incheckning på förbokad campingtomt sker tidigast från kl. 13:00 och utcheckning senast kl. 12:00. Till campingtomterna gäller max 1 enhet per plats. Har man extra bilar med sig, får man parkera dessa på vår gästparkering.
Incheckning stuga, sker tidigast från kl 15.00 och utcheckning senast kl 11.00. 
Till 4-bäddstugor får man max ha 1 bil per stuga, 6 bäddstugor får man ha max 2 bilar per stuga, om plats finns vid stugan som INTE hör till intilliggande stugor. Har man extra bilar med sig, får man parkera dessa på vår gästparkering.

Kösystem för campingplats.
I mitten av vecka 30, de dagar vi får fullt, inför vi kösystem för att få el-plats på campingen. När man kommer till oss får man checka in på en plats utan el, först då får man sitt könummer. Kl. 11:00, kl. 13:00 och kl. 15:00 har vi sedan utrop av el-platser som blivit lediga. Efter sista upprop kan könumret bytas ut mot könummer nästa dag, den som står först i kö då, står fortfarande först i kö följande dag. Man måste finnas på plats vid utrop och ha sin kölapp med sig. Om platsen man blir tilldelad inte är till belåtenhet, får man ställa sig sist i  kön igen. Om vi har fullt på platserna utan el, får man ändå inte parkera på infartsvägen. Observera att längs vägen in mot First Camp Siljansbadet-Rättvik råder parkeringsförbud, man får alltså inte stå i kö där, risk finns för att bli bötfälld. Parkeringsplatser finns längre in längs Långbryggevägen, mellan camping och Restaurang Sjövillan.

Förbokning
Förbokning av camping och stuga, fungerar på så sätt att man som boende gäst på förbokad plats, har rätt att boka om sin plats till kommande år. Vi har rätt att neka ombokning om man misskött sig. Man blir inte automatiskt ombokad, senast vid avresa måste en bokningsblankett fyllas i och lämnas in till receptionen. Förturen gäller på den plats/stuga/rum man förbokat, byter man plats/stuga/rum under vistelsen kan det innebära att man förlorar förtur till platsen. 

För Classic Car Week 2022 har vi släpp för bokning av ej ombokade platser på campingen, den 15 januari kl. 08.00.

OBS! Man måste boka minst 10 nätter för campingplats, och 7 nätter i stuga.

Du kan inte boka om en Drop-inplats till kommande år.

Classicband
När du bokar boende hos oss kan du köpa till Classicbandet som ger tillgång till en rad aktiviteter samt rabatter. Om du vill lägga till Classicbandet i din bokning så går det bra att göra detta genom skicka e-post eller ringa till vår reception. Bandet hämtas ut i Classic Car Weeks kansli efter incheckning. Mer information om bandet hittar du på CCWs hemsida.

9 nya destinationer
Upptäck våra nya destinationer

Hurra! First Camp-familjen växer och vi välkomnar Svenska Campingpärlor in i gemenskapen! 9 nya destinationer att upptäcka inför ditt nästa campingäventyr, tjohoo!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Tips – Upplev Skånes alla musterier

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer