Butik & Restaurang - First Camp Hoppa till innehåll

En helhetsupplevelse för hela familjen!

En helhetsupplevelse för hela familjen!

En helhetsupplevelse för hela familjen!

En helhetsupplevelse för hela familjen!

En helhetsupplevelse för hela familjen!

En helhetsupplevelse för hela familjen!

Butik & Restaurang

Servicebutik

I receptionsbyggnaden finns en butik med bland annat livsmedel, glass, godis, dricka, leksaker samt nybakat bröd. Från mitten av juni till mitten av augusti gräddar vi bröd varje morgon. Övrig tid tar vi emot beställning om du önskar färskt bröd för avhämtning vid en speciell tidpunkt under dagen. Det finns även en kaffemaskin och fika.

Här hyr du även cykelbilar, segway, klubbor till Äventyrsgolfen samt rackets till tennis och padel.

Under lågsäsong (september-maj) har vi ett begränsat utbud i vår butik.

Kolsnäs Restaurang

Kolsnäs Restaurang är en populär sommarrestaurang som ligger inne i folkparken Kolsnäs, alldeles bredvid campingen.

Här finns en rymlig uteservering under tak med infravärme och med en härlig utsikt över sjön Fryken. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar à la carte. För barnen finns förstås också smaskiga maträtter att välja på.

Det går fint att lägga till med båt vid vår båtbrygga. Vissa kvällar under sommaren är det bufféer och grillkvällar samt underhållning i form av kluriga musikquiz och populära trubadurer, se nöjesprogrammet nedan. Att boka bord dessa kvällar är ett tips!

Sommaröppet 2022
Kolsnäs restaurang har öppet för servering kl. 17.00 – 22.00 fram till 14 augusti. Är ni lunchsugna så rekommenderar vi restaurangen vid Sommarlandet.

Sunne Krog och Bowling

I anslutning till Sunne Sommarland finns Sunne Krog och Bowling. På Sunne Krog och Bowling kan man bland annat njuta av goda burgare och klassisk caesarsallad. För god och inspirerande mat i en trevlig och mysig miljö är Sunne Krog och Bowling det självklara valet för en härlig pubkväll.
Läs mer här

Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

12 tips på längdskidåkning

Läs mer

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer