Boden Björknäs S
Björknäs - Boden
Boden Björknäs
Boden Björkenäs vannsklie basseng Sverige

Björknäs – Boden

Idrottsgatan 8 , 961 64 Boden

Norrlandscamping när det är som bäst

Välkommen till vår idylliska camping i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har öppet året om och som om sommaren bjuder på fantastiska soldagar och som under vintertid förvandlas till ett riktigt winter wonderland. Här finns boenden för alla behov och plånböcker i såväl fina campingtomter för husvagn, husbil och tält som trevliga stugor för hela familjen.

 

Samtidigt som campingområdet ligger naturskönt alldeles intill sjön har du centrala Boden på armlängds avstånd. Här bor ni fint och trivsamt med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas och med ett rikt aktivitetsutbud såväl på som utanför campingområdet. Sex kilometer bort finns det en härlig och barnvänlig badstrand intill Aldersjön.

 

Varma sommardagar spenderas kanske allra bäst vid vårt tempererade poolområde där både små och stora campare trivs som fisken i vattnet. Entré till badet kan du köpa direkt i receptionen. Här finns även flertalet lekplatser, minigolf, hoppkudde och roliga hyraktiviteter som kajaker, cyklar och SUP. Under sommarens härligaste semesterveckor bjuds dessutom på Campingsveriges största aktivitetsprogram med barnklubb tillsammans med lyckodjuret Yessi, festlig kvällsunderhållning och stärkande utomhusträning.

 

Välkommen!


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Barnklubb
Barnpool
Boule
Bowling
Cykeluthyrning
Fiske
Kanotuthyrning
Minigolf
Kajakuthyrning
Pool
Skidåkning
Strand och bad

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Samtliga linjer stannar 150 meter från campingen. Tidtabell finns på citybussboden.se.

 

Butik
Butiken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key. 
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrin finns i eller vid samtliga servicehus. Utöver det så finns det även fem ytterligare ställen för latrintömning på området, se campingkartan.

 

WIFI
WIFI finns begränsat inom området.

 

Öppettider
First Camp Björknäs – Boden har öppet året runt. Övriga enheter som pool, bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00