Vinteraktiviteter runt Boden

Björknäs – Boden är ett riktigt säkert kort när det kommer till vinterns alla äventyr och aktiviteter. Här kan du njuta av den svenska kalla och vita vintern när den är som bäst, med en massa snö och härlig krispig kyla precis utanför dörren. I närområdet av destinationen kan du uppleva härlig natur och riktigt fina vinterlandskap där det bjuds på både längdskidåkning och skridskoåkning.

 

För dig som gillar mer fartfyllda vinteraktiviteter vill vi tipsa om Storklinten som ligger ca 15 minuter med bil från Boden. Här bjuds det på riktigt magiska vyer och härlig skidåkning som passar både nybörjaren och den mer erfarna!

 

På Storklinten finns välpreppade pister, skoterkörning, längdskidåkning och även möjligheter till fiske. På plats kan du hyra skidor för några timmar eller flera dagar, beroende på hur mycket du vill åka. Möjlighet att gå med i en skidskola finns även för dig som vill öva lite mer. På Storklintens hemsida kan du läsa mer om priser, öppettider, se pistkarta och mycket mer inför ditt besök!

Här kan du läsa mer om Storklinten.