Solvik - Kungshamn, Camping i Kunghamn
Solvik - Kungshamn, Camping i Kunghamn
Solvik - Kungshamn, Camping i Kunghamn
Solvik - Kungshamn, Camping i Kunghamn

Solvik – Kungshamn

Solvik, 456 44 Väjern

Vidunderlig utsikt, havsbad och bryggfest på Bästkusten

Inte mycket kan mäta sig med havsutsikten från First Camp Solvik – Kungshamn. Här campar du kungligt med Bohuslän och Bästkusten nedanför dina fötter. Här är det lätt att koppla av – vakna till doften av nybakat bröd från butiken och njut av det familjevänliga havsbadet (700m från campingen). Spela äventyrsgolf med familjen och låt barnen rumla runt på lekplatsen. Campingen i Kungshamn passar lika bra för familjen som kompisgänget som vill njuta av en semester på Västkusten.

 

När det är läge för nya upplevelser så är du välkommen att följa med på spännande upplevelser som sälsafari, krabbfiske eller kanske till och med stora havsfisketuren. Är du sugen på shopping, god mat och dryck? Bara en bit bort ligger legendariska Smögenbryggan med sitt myllrande folkliv och härligt goa feststämning. Här är sommaren en enda lång bryggfest. Letar du efter en camping nära Smögen är Solvik det perfekta valet för dig. Från campingen tar du dig lättast till Smögen på cykel eller via bussar som går precis utanför campingområdet.

 

Ju snabbare du bokar, desto bättre läge säkrar du på utsikternas camping.

 

Välkommen till Bästkusten och din nya favoritcamping i Kungshamn!


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Barnklubb
Boule
Cykeluthyrning
Lekplats
Kajakuthyrning
Strand och bad
Trampbil
Träningsprogram
Underhållning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Hur funkar det med bommarna, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Vid utfart öppnas bommen automatiskt.

 

Bussförbindelser
Linje 862 stannar utanför campingen, härifrån tar du dig till Smögen på några minuter. Tidtabell finns i receptionen och på vasttrafik.se.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Tömningsstation
Finns i varje servicehus. För fasta tankar finns en separat station uppe vid ställplatsområdet samt vid servicehus 1.

 

Öppettider
First Camp Solvik – Kungshamn har öppet året runt. Övriga enheter som restaurang och kiosk har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0022:00

I närheten av Solvik - Kungshamn

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.