Solvik - Kungshamn
Solvik - Kungshamn

Camping Solvik – Kungshamn

På First Camp Solvik – Kungshamn kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen?

 

Campingen i Solvik har olika områden du kan välja bland. Längre upp i området Dalen är det smalare och mer lummigt, en mysig placering mellan bergen. Längre ned mot vattnet är det öppet och soligt läge i det område vi kallar Viken. På husbilsberget har du som husbilist utsikt hela vägen till vattentornet i Smögen och på området Höjden finns campingtomter där utsikten och soliga kvällar verkligen är härliga.

 

När du bokar boende på vår camping i Kungshamn så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Vänligen observera att servicehus 2 och 3 är stängt för säsongen. Servicehus 1 är öppet under hela vintern.

På campingen i Solvik finns olika campingtomter beroende på vilken storlek du har på ditt ekipage, samt om du vill ha el anslutning. Kanske trivs du bäst nere vid havet och viken, eller uppe i dalen vid de lummiga träden?

Tomt med el - max 8 eller 10 meter

Våra campingtomter passar dig som har en husvagn upp till 8 eller 10 m. Här bor ni bekvämt i nära anslutning till både lekplats eller om ni föredrar lite lummigare platser i dalen. Platserna har 10 A elanslutning. Tänk på att hålla 4 meters avstånd till nästa ekipage.


Hos oss i Solvik finns flera olika husbilsplatser att välja på beroende på vilket läge du trivs bäst på. Vad sägs om en plats direkt vid havet eller uppe på husbilsberget?

Husbilsområde Berget - Husbilsplats med el - max 7 eller 9 meter

På berget precis vid campingens infart har vi ett speciellt område för dig som reser med husbil. Här bor ni mitt i kustlandskapet på grusad plats med konstgräsmatta utanför dörren. Platserna är ca 8 meter djupa och har självklart elanslutning. Flera platser ligger också beläget med utsikt över havet.

Husbilsområde Havet - Husbilsplats med el - max 8 meter

Intill våra stugor i Strandbyn finns husbilsplatser för dig som vill bo bara 1 meter från vattnet. Dessa platser är av hårdlagd yta i form av grus.


Tält

Härliga tältplatser på skyddat läge i dalen vid bergen för dig som älskar camping. Anpassade för en tältstorlek om max 5×5 m. För dig som vill ha el så erbjuder vi även det.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!