Västerås - Mälaren
Västerås - Mälaren golf

Västerås – Mälaren

Johannisbergsvägen, 72591 Västerås

Guldkant vid Mälarens strand

Trivsamma First Camp Västerås – Mälaren är vackert belägen precis vid Mälaren. Här bor ni på en modern destination med många bekvämligheter i omgivningar som inbjuder till avkoppling för hela familjen. Och för er som önskar lite extra guldkant finns en trevlig relaxavdelning med bastu. På området hittar ni även en servicebutik och vår First Camp Bistro.

 

Närheten till naturen och många stora grönområden gör campingen till en utmärkt plats att semestra med hund på. Här kan ni njuta av promenader, lek och bus och härliga dopp vid någon av Mälarens hundbadplatser. Här finns allt från avkopplande promenader och löpturer till fint fiske. Och varma sommardagar spenderas med fördel på den barnvänliga badstranden eller i en kanot på Mälaren. På destinationen kan ni  spela en runda äventyrsgolf, en match boule eller kubb.

 

Campingen en bra utgångspunkt för besök på Fullerö golfbana, Askövikens naturreservat och Tidö slott. Och skulle ni vilja ta en liten paus från friluftslivet ligger Västerås city med shopping, restauranger, biografer och museer på bekvämt avstånd. Hit tar ni er enkelt med bil eller Elbafärjan som avgår från campingens brygga. Önskar ni ännu mer stadspuls ligger självaste Stockholm endast en timmes bilresa bort.


Vi erbjuder

Frukostpåse
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Äventyrsgolf
Bastu
Kanotuthyrning
Lekplats
Kajakuthyrning
Strand och bad
Trampbil

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 200 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i servicehus 1.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvätt-maskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrintömningen finns i ett eget hus bredvid miljöstationerna. Tömning för lösa tankar inomhus och fasta tankar precis utanför.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området. Vänligen observera att uppkoppling kan bli långsammare under högsäsong.

 

Öppettider
First Camp Västerås – Mälaren är öppen året om. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

22 mars8 maj
måndagsöndag08:0017:00

I närheten av Västerås - Mälaren

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.