Vedbobacken

Vedbobacken erbjuder även aktiviteter sommartid och förutom motionsträning så kör vi även liftburen downhill för cykel!

 

Vi har 3 spår ner från toppen i varierande svårhetsgrad som passar alla! Liften till toppen håller öppet enligt nedan och vi har även skjuts upp i kärra för de som inte kan åka lift. Downhill-cyklar och hjälmar finns för uthyrning! Välkomna!

 

Läs mer om Vedbobacken här.

Vedbobacken

Vedbobacken är en populär skidanläggning i Västerås där du hittar 3 spår ner från toppen i varierande svårhetsgrad som passar alla!

Vedbobacken erbjuder även aktiviteter sommartid och förutom motionsträning så kör dom även liftburen downhill för cykel!

Läs mer om Vedbobacken här.


Västerås Cable Park

Är du redo för ett riktigt fartfyllt äventyr? Västerås Cable Park har blivit nominerat till världens tredje bästa park och här väntar roliga äventyr på vatten. Här kan du åka allt från vattenskidor, wakeboard, kneeboard och mycket mer! Passar både barn och vuxna, så gör er redo!

Läs mer om Västerås Cable Park här.


Hökensås vandring

Populära vandringsspråk

Vad sägs om härlig vandring bland skog och natur? I Västerås finns vandringsstråk för både mer erfarne vandraren och för dig som vara vill göra en härlig utflykt. Vandra genom vackra naturreservat, längst med Mälaren eller på motionsspår.

Läs mer här!


Mountainbike MTB

Rocklunda idrottsanläggning

Vad sägs om roliga aktiviteter under semestern? På Rocklunda idrottsanläggning kan du prova på allt från MTB cykling, skridskoåkning, löpning, skidor, draghund, hinderbana och mycket mer! Ett kul äventyr för både barnfamiljen såväl som kompisgänget!

Läs mer om Rocklunda här!