Jobba hos oss

First Camp är Sveriges ledande campingkedja med upplevelser och gemenskap i några av Sveriges vackraste naturmiljöer från Malmö i söder till Luleå i norr.

Vi söker efter engagerade medarbetare med stor servicekänsla och förmåga att sprida glädje både bland gäster och övriga medarbetare.

På First Camp arbetar vi efter våra fyra värdeord upplevelser, glädje, gemenskap och omtanke och personalen är vår allra största tillgång. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och vi letar ständigt efter nya engagerade medarbetare.

Vill du vara med och jobba för att skapa minnesvärda semesterupplevelser för våra gäster? Är du serviceinriktad, engagerad och gillar att jobba med människor?

Då är du rätt person att söka jobb hos oss på First Camp!

Lediga jobb

Filmer med anställda

Tove

Aktivitetsledare

Veronika

Butikspersonal

Matilda

Kökspersonal

Annika

Servicechef

Natalie

Receptionist

Åsa

Städledare

Victor

Vaktmästare

Frågor och svar

Avdelningar?

Hos oss kan du jobba inom många olika avdelningar. På vårt huvudkontor i Göteborg arbetar vår stab med ekonomi, personal, marknadsföring m m. Ute på våra anläggningar har vi servicechefer, aktivitetsledare, receptionspersonal, butiksmedarbetare, städ-/stugcheckspersonal, vaktmästare, m.fl.

Ålderskrav?

För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år senast när anställningen börjar. Vi har ingen övre åldersgräns.

Arbetsperioder och arbetstider?

Våra anläggningar har olika långa säsonger. De allra flesta säsongsanställningar varar från mitten av juni till mitten av augusti. Men vi har givetvis även andra anställningsperioder då en del av våra anläggningar samt staben på huvudkontoret har öppet året om.
Under högsäsong har vi våra anläggningar öppna från tidig morgon till sen kväll – alla dagar i veckan. Dina arbetstider kan variera beroende på vilken avdelning du jobbar på.

Lön?

Lön och villkor hanteras enligt kollektivavtal (vilket avtal som gäller beror på vilken typ av tjänst du har).

Arbetskläder?

First Camp har en policy som talar om hur vi ska vara klädda när vi är i tjänst och möter våra gäster. Vid anställningens start får du dina kläder (skor ingår ej).

Hur går ansökan till?

Börja med att söka i listan nedan bland de lediga tjänster som utannonseras just nu. Om du inte hittar ett passande jobb att söka är du mer än välkommen att skicka in din spontanansökan direkt till den anläggning där du vill jobba (se ”våra destinationer” på https://firstcamp.se/campingar/).

Får jag utbildning innan jag börjar jobba?

Självklart kommer du att utbildas innan din första arbetsdag. Innehållet i arbetsplatsutbildningen och introduktionen varierar beroende på vilken avdelning du ska arbeta på.

Hur många anställda arbetar på First Camp?

Vi har ungefär 50 anställda året runt och under högsäsongen på sommaren har vi ca 400 glada medarbetare.