Våra värderingar ❤️️

We care

Är man stor måste man vara snäll, och som Skandinaviens största campingkedja vill vi såklart föregå som ett gott exempel. Varje dag jobbar vi med ett av våra ledord We Care i bakhuvudet. Det kan vara allt från att ge det lilla extra vid varje bemötande, att sopsortera och vara snäll mot vår planet till att hjälpa varandra med stort som smått. Vi bryr oss om varandra och tänker alltid på att vara snälla, både mot varandra och mot vår planet.

We have fun

På First Camp har vi lyxen att jobba med världens roligaste grej - camping! Vi skrattar med varandra och bjuder på oss själva, sprider campinglycka i allt vi gör och låter glädjen smitta av sig till såväl kollegor som gäster. Sedan är det såklart svårt att prata om att ha kul utan att nämna vårt fullspäckade aktivitetsprogram och magiska lyckodjur Yessi som ser till att alla små campare får en riktigt härlig semester, hurra!

We simplify

Krångel i onödan är onödigt! Vi hjälper varandra som kollegor och försöker, i allt vi gör, att göra det enklare för våra gäster, stora som små, från nya campare till rutinerade campingentusiaster. Det kan handla om små saker som att sätta upp tydliga skyltar på området, till större rutiner som vår smidiga expressutcheckning. Många av våra förbättringar har från början varit en idé från en gäst, och det är en av anledningarna till att vi så gärna lyssnar på feedback.

We deliver results

Om inte gästen är nöjd, då är inte vi nöjda. Tillsammans driver vi varandra till att utvecklas framåt och vi försöker alltid ge det lilla extra för att komma ett steg framåt. Vi har som mål att bli världens ledande campingkedja, och tror att vissa saker krävs av oss för att hamna där. Ett klockrent exempel är gästnöjdhet som vi mäter och följer upp under hela året.