alt
Jobba på First Camp - Lediga tjänster personal
jobba på first camp lokalvård
jobba hos oss - personal

Möt våra kollegor 🌟

Hur är det egentligen att jobba hos oss på First Camp? Här delar några av våra grymma kollegor med sig av sina tankar och erfarenheter. Du vet väl att vi ständigt letar efter nya stjärnor runt om i både Sverige, Norge och Danmark? Låt dig inspireras och bli en del av First Camp-familjen!

Kollegorna har ordet 🎤

Stefan Green,
Destinationschef Tylösand/Karlstorp

Hur skulle du beskriva sammanhållningen i ditt team?
”Jag jobbar efter principen; Ta dig inte på för stort allvar, var prestigelös och ha kul! Det gör att sammanhållningen blir på topp!”


Nina Nors,
Destinationschef Gränna

Vad är det allra bästa med din roll?
”Jag älskar att leda mitt team! Jag tycker om att se personalen utvecklas och lyckas i sin tjänst och jag blir alltid extra stolt när dem har roligt tillsammans samtidigt som de levererar förstklassig service till våra gäster.”


Johan Söör,
CEO

Hur skulle du beskriva First Camps kultur?
”Det är en kultur där vi kombinerar hjärta och hjärna – vi har kul på jobbet, fokuserar på vår värdering ”We Care” om både gäster, medarbetare och naturen, samtidigt som vi jobbar datadrivet, alltid vill bli bättre och är måna om att det vi gör ska ge goda resultat. En bra kombination!”


Anna Korneliusson,
Hållbarhetskoordinator

Vad är allra bäst med First Camp?
”Sammanhållning, att vi hjälps åt. Det spelar ingen roll om du är fastighetsskötare i Karlstad, jobbar på supportkontoret i Stockholm eller är receptionist i Strömstad. Alla finns vi där för varandra. Oavsett vart du kommer in och börjar just din resa finns det oändliga möjligheter.”


Mia Melin,
HR-chef

Vilket är ditt bästa minne från sommaren 2023?
”Oerhört svårt att välja ett bästa minne efter den här första sommaren med First Camp. Roadtrip med mina kollegor till våra destinationer får sammanfatta - möten med fantastiska team runt om i Norden med enorm energi och högt engagemang, mycket vilja att leverera bästa möjliga service till våra gäster.”


Gustav Josefsson,
Destinationschef Hasmark

Vad fick dig att söka jobb på First Camp?
"En spännande och lämplig jobbannons som matchade min tidigare erfarenhet och kompetens. Att First Camp dessutom är en stor och spännande organisation som ger många interna möjligheter till karriärutveckling. Det kändes direkt tilltalande att hoppa på tåget att bli världens ledande campingkedja. Men även att få vara en del av ett marknadsledande företag i Skandinavien, och ett företag som går in och sätter sin prägel på en hel bransch.”


Torill Marold,
Lokalvårdare Strömstad

Hur skulle du beskriva sammanhållningen i ditt team?
”Helt otrolig. I Strömstad är det en grym teamkänsla! I slutet på säsongen blir det som en familj till slut. Jag kände snabbt att det var lätt att komma in i gruppen.”


Lars Peters,
Destinationschef Lunde

Vad kan du jobba med på First Camp?
"Vad kan du inte jobba med på First Camp? På en destination finns ett stort spektrum av uppgifter under alla årstider. First Camp utvecklar nya och förbättrar befintliga campingkoncept hela tiden för att bli världens bästa campingkedja och har även många spännande arbetsområden att engagera sig i."


Louise H Pedersen,
Receptionist Hasmark

Varför skulle du rekommendera andra att söka jobb hos oss?
"För att det är en väldigt unik upplevelse. Jag hade inte tänkt på att jobba inom campingvärlden förrän en jobbannons för First Camp Hasmark Strand dök upp, och nu vill jag inte lämna First Camp! Det finns så många olika jobb inom företaget beroende på vilken kompetens du har."