Kiosk & restaurang - First Camp Hoppa till innehåll

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Restaurang Fyren

Välkommen till Restaurang Fyren som precis som det låter är en fyr, med underbar utsikt mot Vänern. Här kan du avnjuta en god lunch och middag eller varför inte både och? Följ Fyren Duse Udde på Facebook för mer info.

Öppettider för Restaurang Fyren sommaren 2022

11/7 – 30/7
måndag 12-15
tisdag: 12-21
onsdag: 12-21
torsdag: 12-21
fredag: 12-22
lördag: 12-22
söndag: 12-15

31/7 – 1/8
STÄNGT

2/8 – 6/8
7:00-21:00

Bokning

Mindre sällskap är välkomna som drop-in.
Är ni fler än 9 personer, ring oss och boka bord på 0533-108 00.

Kiosk

I samma hus som receptionen hittar ni butiken på Duse Udde. Butiken har samma öppettider som receptionen och är endast öppen under sommaren. I butiken hittar ni det mesta som kan tänkas behövas för er vistelse hos oss, som tillexempel: kött, bröd, drycker, mejeriprodukter, campingtillbehör, leksaker, souvenirer, glass och godis!

Grillplatser

På sommaren hör det till att grilla! I vår butik i receptionen hittar du både något gott att grilla och goda tillbehör. På campingområdet finns ett flertal grillar att använda. Tänk på brandrisken och grilla säkert!

Gör inte upp eld på marken, det finns grillar på många ställen på området (se karta). Vid användande av engångsgrill tänk på att inte ställa den direkt på marken eller något annat lättantändligt. Lägg de använda engångsgrillarna i avsedda behållare vid återvinningsstationen.

Välkommen!

Kika in lågpriskalendern 🎉

Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer