Möteslokal - Duse Udde Camping Hoppa till innehåll

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Vacker natur med utsikt över Vänern

Möteslokal

Är du i behov av att hyra en mötslokal? På Duse Udde – Säffle finns en trivsam och naturnära möteslokal i lugn och vacker miljö. I närheten ligger dessutom restaurang Fyren där lunch och middag kan förbokas under sommaren. I lokalen finns kaffemaskin om ni vill brygga kaffe på plats, samt annan köksutrustning. Vår möteslokal är ett bra alternativ för dig som planerar en konferens, ett möte eller varför inte en kick-off? Här bor ni dessutom i natursköna och inspirerande miljöer, med närhet till flera roliga aktviteter som kan stärka teamkänslan.

Hyra möteslokalen

För prisförfrågan, kontakta oss på mail: duseudde@firstcamp.se

Utrustning & kapacitet

I möteslokalen finns ett pentry och en bardisk att tillgå samt kapprum med toaletter. Rullstolsramp finns på utsidan av huset. Parkering finns i närheten. Lokalens yta är på 88 kvm och här finns en takmonterad dataprojektor och duk. Lokalen är godkänd för upp till 125 personer och möblerbar (konferensbord/stolar) enligt kapacitet, se nedan.

Kapacitet:
Styrelsesittning: 24 pers
Bio: 70 pers
Skolsittning: 48 pers
Öar:  48 pers

Övrig utrustning:
WiFi: Ja
Projektor: Ja, 1 st
HDMI/VGA-anslutning: Ja
Fjärrkontroll/clicker: Ja
Whiteboard/blädderblock: Ja, blädderblock finns
Mikrofon/högtalare: Nej

I möteslokalen finns även ett kök/pentry som ni får använda när ni hyr lokalen. Här finns utrustning som är kyl, frys, spishäll, skåp, porslin, bestick, kaffebryggare och köksgeråd.

Vill få tips på fler konferensdestinationer runt om i Sverige och Danmark? Läs mer här.

Kika in lågpriskalendern 🎉

Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Sveriges skönaste stränder

Läs mer

Bästa campingarna på Västkusten

Läs mer

12 tips på mindre campingar

Läs mer