För barnfamiljen

Sunne Sommarland ligger ca 97 km från Duse Udde och är ett av Sveriges roligaste badland. Säffle har fått en ny modern simhall med Värmlands första 50-metersbassäng som dessutom är av stål, vilket är den första i sitt slag i Sverige.

Sunne Sommarland

Sunne Sommarland ligger ca 97 km från Duse Udde och är ett av Sveriges roligaste badland. Här finns attraktioner för både våghalsar och lite mer försiktiga. På området finns gott om solstolar för dig som vill njuta av solen eller koppla av mellan äventyren. Är inte vädret på topp så finns bastu och varma källor att värma sig i. På Sunne Sommarland finns allt från fartfyllda rutschbanor, duellen, ringrace, pooler och mycket mer. På området finns även möjlighet att köpa mat och dryck för den som vill.

För den som vill bada och leka i sjön Fryken finns badplats med brygga och en äventyrlig wipe-out-bana.

Sunne Sommarland öppnar igen till sommaren 2022

Läs mer


Simhall i Säffle

Säffle har fått en ny modern simhall med Värmlands första 50-metersbassäng som dessutom är av stål, vilket är den första i sitt slag i Sverige. Badanläggningen rymmer även multibassäng, barnbassäng och relaxavdelning. Ett besök till simhallen är ett säkert kort för alla barnfamiljer eller för dig som vill motionssimma, särskilt en regnig och tråkig dag.

Läs mer