Campingtomt - First Camp Gunnarsö-Oskarshamn Hoppa till innehåll

Salta klippor och stränder i charmig skärgårdsmiljö

Salta klippor och stränder i charmig skärgårdsmiljö

Salta klippor och stränder i charmig skärgårdsmiljö

Campingtomt på Gunnarsö

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar.
Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen.

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

40 kvm med el

Tomt 40 kvm med el
Dessa tomter är 40 kvm stora och ligger utspridda över ön. Inom kort promenadavstånd har ni butik och servicehus. Badstrand och klippbad ligger också alldeles i närheten.

80-120 kvm med el

Område Stugbyn 80-100 kvm med el
Dessa tomter ligger i stugbyn och är 80-100 kvm stora. Här har ni nära till havet och badstranden är bara några steg bort. En kort promenad tar er till servicehus 4 där det finns diskmöjligheter.

Tomt 80 kvm med el
Dessa tomter är 80 kvm stora och ligger utspridda över ön, några med havsläge och några i lite lummigare områden. Inom kort promenadavstånd har ni butik, restaurang samt servicehus. Badstrand, hopptorn och klippbad ligger också i närheten.

Tomt 120 kvm med el
Tomter på 120 kvm som passar dig som vill ha gott om utrymme. Dessa tomter ligger med ett centralt läge på ön, några av tomterna ligger precis vid butiken och några ligger nära restaurangen och badstrand.

Boka med Flex
Flex = Pengarna tillbaka om du ändrar dig

Boka semestern med Flex - då kan du ändra dig fram till kl. 15 dagen före ankomst och få pengarna tillbaka!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bucket list 2021

Läs mer

Våra bästa svampplockartips

Läs mer

Cykla mountainbike

Läs mer