Välkommen till First Camp Råbjerg Mile Camping - Skagen Hoppa till innehåll

First Camp Råbjerg Mile – Skagen

 • Råbjerg Mile är en populär familjecamping med plats för alla. Destinationen ligger på toppen av Nordjylland, mitt i Danmarks storslagna natur på Skagens Udde. Avståndet mellan Nordsjön vid Kandestederne och Kattegatts lugna vatten vid Hulsig är endast 6 km och ger gott om möjligheter för strandbesök. Här kan du njuta av både strand, natur och härliga omgivningar.

  Naturen kring destinationen bjuder in till utflykter, promenader, löpning och cykelturer samt enastående naturupplevelser. Campingplatsen ligger 12 km söder om Skagen, en mysig stad med fiskehamn och ett rikt handelsliv. Skagen bjuder på massor av kulturella möjligheter, t.ex. Skagen Museum, Anna och Michael Anchers hus, den tillsandade kyrkan, Grenen eller bara en promenad i hamnen. Staden ligger på cykelavstånd från campingplatsen och har den mest fantastiska cykelstigen, som går över Hulsig Hede till Skagen. Campingen ligger också centralt för fina cykelturer i området till bland annat Bunken Klitplantage, Ålbæk, Farm Fun, Kandestederne, örnreservatet, Tversted eller Tverstedsjöarna.

  Se View 360 Virtual Tour

  Camping nära Skagen – semester på toppen av Danmark

  Platserna är anlagda i cirklar med växter på tre sidor, vilket innebär att campingplatsen aldrig kommer att upplevas som för stor, och de allra flesta av platserna är anlagda så att man har sitt eget personliga utrymme. På området finns både ett badland inomhus och en utomhuspool. Badlandet är alltid härligt om det danska sommarvädret skulle bjuda på en dag utan strandväder. Vi har även boulebana, fotbollsplan, tennisplan, minigolf, flera roliga lekplatser och hoppkuddar.

  Vi har något för varje smak och alla åldrar. På destinationen kan du hyra stuga och husvagn. Vi har både lyxstugor och vanliga standardstugor samt husvagnar att hyra. Det finns också möjlighet att hyra en av våra etablerade husvagnar. Är du på cykelsemester och kör längs cykelväg 208 på Vestkystruten, en av Danmarks nationella cykelleder, passerar du First Camp Råbjerg Mile och vi har alltid plats för cyklister på tältsemester. Tänker ni åka på campingsemester i stuga, husvagn, husbil eller tält så har vi plats för alla.

  Bo 3 nätter, betala för 2! ❄️

  Njut av vintern med skidåkning, naturupplevelser och stugmys! Nu kan du bo 3 nätter i stuga eller hotell, men endast betala för 2. Erbjudandet gäller på ALLA svenska och danska destinationer. Se rabattkoden här!

  Info

  Campingen är öppen året runt.

  Reception
  Stängt: 31/10/22 – 24/3/23
  Campingen är öppen för övernattning i egen husvagn, tält eller stuga.
  In-/utcheckning via självbetjäning.

  Bistro
  Stängt för säsongen

  Vattenpark inomhus
  Öppettider
  Alla dagar: 9-19
  Stängt: 23/10/22 – 24/3/23

  Vårt vattenland inomhus är öppet till och med 23 oktober.

  Vattenpark utomhus
  Stängt för säsongen

  26 september till 31 december
  måndag - fredag 08:00 - 17:00
  Se praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  12 tips på längdskidåkning

  Läs mer

  7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

  Läs mer

  Utflykter att göra i höst

  Läs mer