Välkommen till First Camp Råbjerg Mile Camping - Skagen Hoppa till innehåll

First Camp Råbjerg Mile – Skagen

 • Har du sett vårt sommarsemestererbjudande?

  • Fri tillgång till pool/badland
  • Upp till 6 personer i egen husvagn, eget tält eller husbil
  • Gratis aktivitetsprogram måndag–lördag v. 27–32
  • Gratis bad + varmt vatten i servicebyggnader
  • Lek och underhållning för hela familjen
  • Och mycket, mycket mer …
  • Läs mer här:

  Råbjerg Mile är en populär familjecamping med plats för alla. Destinationen ligger på toppen av Nordjylland, mitt i Danmarks storslagna natur på Skagens Udde. Avståndet mellan Nordsjön vid Kandestederne och Kattegatts lugna vatten vid Hulsig är endast 6 km och ger gott om möjligheter för strandbesök. Här kan du njuta av både strand, natur och härliga omgivningar.

  Naturen kring destinationen bjuder in till utflykter, promenader, löpning och cykelturer samt enastående naturupplevelser. Campingplatsen ligger 12 km söder om Skagen, en mysig stad med fiskehamn och ett rikt handelsliv. Skagen bjuder på massor av kulturella möjligheter, t.ex. Skagen Museum, Anna och Michael Anchers hus, den tillsandade kyrkan, Grenen eller bara en promenad i hamnen. Staden ligger på cykelavstånd från campingplatsen och har den mest fantastiska cykelstigen, som går över Hulsig Hede till Skagen. Campingen ligger också centralt för fina cykelturer i området till bland annat Bunken Klitplantage, Ålbæk, Farm Fun, Kandestederne, örnreservatet, Tversted eller Tverstedsjöarna.

  Se View 360 Virtual Tour

  Camping nära Skagen – semester på toppen av Danmark

  Platserna är anlagda i cirklar med växter på tre sidor, vilket innebär att campingplatsen aldrig kommer att upplevas som för stor, och de allra flesta av platserna är anlagda så att man har sitt eget personliga utrymme. På området finns både ett badland inomhus och en utomhuspool. Badlandet är alltid härligt om det danska sommarvädret skulle bjuda på en dag utan strandväder. Vi har även boulebana, fotbollsplan, tennisplan, minigolf, flera roliga lekplatser och hoppkuddar.

  Vi har något för varje smak och alla åldrar. På destinationen kan du hyra stuga och husvagn. Vi har både lyxstugor och vanliga standardstugor samt husvagnar att hyra. Det finns också möjlighet att hyra en av våra etablerade husvagnar. Är du på cykelsemester och kör längs cykelväg 208 på Vestkystruten, en av Danmarks nationella cykelleder, passerar du First Camp Råbjerg Mile och vi har alltid plats för cyklister på tältsemester. Tänker ni åka på campingsemester i stuga, husvagn, husbil eller tält så har vi plats för alla.

  Kika in lågpriskalendern 🎉

  Vad sägs om att boka din nästa resa till bästa möjliga pris? Välj själv var, när och hur du vill åka och låt lågpriskalendern göra resten av jobbet. Här får du förslag på bästa pris utifrån dina önskemål, hurra!

  Info

  Öppettider:
  Campingsäsong: 8 april till 23 oktober 2022.

   

  23 juni till 13 augusti
  Alla dagar 08:00 - 22:00
  14 augusti till 25 september
  Alla dagar 09:00 - 18:00
  26 september till 23 oktober
  Alla dagar 08:00 - 17:00
  Alla dagar Obemannat
  Se praktisk info

  Aktiviteter - på First Camp

  Vilken blir din nästa destination?

  Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 50 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med Flex nu.

  Laddar karta...

  Laddar

  Lästips för campinglivet

  Sveriges skönaste stränder

  Läs mer

  Bästa campingarna på Västkusten

  Läs mer

  12 tips på mindre campingar

  Läs mer