Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Mitt i den spännande Öresundsregionen

Mitt i den spännande Öresundsregionen

Upplevelser året om

Camping

På First Camp Sibbarp – Malmö kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information. 

När du bokar boende på vår camping i Malmö så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Intresserad av säsongsplats? Läs mer här.

Campingtomt

Campingtomt

Campingtomt i Malmö Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god...

Campingtomt i Malmö Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för...

Campingtomt i Malmö

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? Här finns praktisk info där vi har samlat den viktigaste informationen. Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt med el – max 6, 8, 10 eller 12 meter

Härliga campingtomter med uppställning på gräs och el till tomten. Välj din plats från kartan när du bokar online för att få det läge du söker under din vistelse. Flertalet platser har utsikt över Öresundsbron.

Campingtomt utan el – max 8 meter

Fina campingtomter med uppställning på gräs. Dessa tomter ligger på campingens övre del med nära till både lekplats, servicehus samt butik och bistro. Välj din plats från kartan när du bokar online.

Husbil

Husbil

Husbilsområde med el Husbilsplats med el – max 6 eller 10 meter På First Camp Sibbarp-Malmö finns 41 st lättillgängliga husbilsplatser. Dessa ligger vid campingens huvudgata med egen latrinplats. Samtliga platser är asfaltsplatser utrustade med el.

Husbilsområde med el Husbilsplats med el – max 6 eller 10 meter På First Camp Sibbarp-Malmö finns 41 st...

Husbilsområde med el

Husbilsplats med el - max 6 eller 10 meter

På First Camp Sibbarp-Malmö finns 41 st lättillgängliga husbilsplatser. Dessa ligger vid campingens huvudgata med egen latrinplats. Samtliga platser är asfaltsplatser utrustade med el.

Tält

Tält

Att campa med tält är både enkelt och roligt! På First Camp Sibbarp-Malmö är du varmt välkommen att ställa upp tältet på våra campingplatser med vacker utsikt över Öresundsbron.

Att campa med tält är både enkelt och roligt! På First Camp Sibbarp-Malmö är du varmt välkommen att ställa...

Att campa med tält är både enkelt och roligt! På First Camp Sibbarp-Malmö är du varmt välkommen att ställa upp tältet på våra campingplatser med vacker utsikt över Öresundsbron.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer