camping Malmö - Sibbarp
Tält Malmö - Sibbarp
Trampbil med Yessi Sibbarp - Malmö
Camping Malmö - Sibbarp

Camping Sibbarp Malmö

På First Camp Sibbarp – Malmö kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 3 st servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 12.00.

 

När du bokar boende på vår camping i Malmö så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester!

Campingtomt

Det är frihet att kunna ta med sig ett eget hus precis dit man känner för att åka. First Camps campingar är mycket populära semesterresmål och det kan vara bra att boka din plats i god tid online för att få just den du önskar. Undrar du hur dags du kan checka in på din campingtomt eller vad som gäller om du har med din hund på semestern? 

Campingtomt med el – max 6, 8, 10 eller 12 meter

Härliga campingtomter med uppställning på gräs och el till tomten. Välj din plats från kartan när du bokar online för att få det läge du söker under din vistelse. Flertalet platser har utsikt över Öresundsbron.

Campingtomt utan el – max 8 meter

Fina campingtomter med uppställning på gräs. Dessa tomter ligger på campingens övre del med nära till både lekplats, servicehus samt butik och bistro. Välj din plats från kartan när du bokar online.


Husbil

Husbilsplats med el - max 6 eller 10 meter

På First Camp Sibbarp-Malmö finns 41 st lättillgängliga husbilsplatser. Dessa ligger vid campingens huvudgata med egen latrinplats. Samtliga platser är asfaltsplatser utrustade med el.


Tält

Att campa med tält är både enkelt och roligt! På First Camp Sibbarp-Malmö är du varmt välkommen att ställa upp tältet på våra campingplatser med vacker utsikt över Öresundsbron.


Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Säkra din säsongsplats

Vad sägs om att njuta av camping under en hel säsong? Som säsongare förlänger du semesterkänslan och kan komma och gå precis som du vill!

Våra säsongsfamiljer

Vad är det egentligen som gör säsongslivet så underbart? Läs intervjuerna med våra säsongsfamiljer och ta del av tips, inspiration och erfarenheter!