Boende under festivaldagarna 🎉

South Ocean Festival 2024
South Ocean Festival 2024, som nu firar sitt andra år, är en riktig höjdpunkt i Malmö. Festivalen äger rum den 12-13 juli precis intill vår destination Sibbarp, vilket gör det till en perfekt kombination med festivalhäng och campingäventyr. South Ocean Festival det perfekta tillfället att njuta av musik och gemenskap i en festlig miljö som passar alla åldrar.

 

Efter en framgångsrik debut förra året, förväntas 2024 års upplaga bli ännu större och bättre och redan nu har festivalen presenterat band som The Cardigans, Midnight och DeWolff. Fler fantastiska artister kommer även att presenteras snart. South Ocean Festival är en riktigt spännande festival för alla musikälskare. Säkra din biljett nu och var en del av denna oförglömliga musikupplevelse!

 

Läs mer om South Ocean festival här.
Säkra din biljett till festivalen här.

Boende under festivaldagarna

Hos oss på Sibbarp - Malmö bor du bokstavligtalat vägg i vägg med festivalen. Perfekt för dig som vill ha ett nära och bra boende under festivaldagarna. Här kan du välja om du vill bo bekvämt i fullt utrustade stugor med separata sovrum, kök och badrum, eller övernatta i enklare stugor med delat badrum i välutrustade servicehus. Självklart finns även gott om campingtomter till dig som kommer med husbil, husvagn eller tält. Ja, välj det boende som passar dig bäst helt enkelt.

Förutom närhet till festivalområdet har du dessutom nära in till city när du bor hos oss på Sibbarp. Varför inte hyra en cykel och njut av mysiga Malmö samtidigt, perfekt kombination!