Camping - First Camp Hoppa till innehåll

Vidunderlig utsikt, havsbad och bryggfest på Bästkusten

Vidunderlig utsikt, havsbad och bryggfest på Bästkusten

Vidunderlig utsikt, havsbad och bryggfest på Bästkusten

Vidunderlig utsikt, havsbad och bryggfest på Bästkusten

Camping

På First Camp Solvik – Kungshamn kan du boka boende för husvagn, husbil eller tält. Vi har 2 stycken servicehus på campingen och incheckning sker kl. 13.00 för dig som bor på campingområdet. Checka ut gör du senast kl. 11.00. Undrar du vad som gäller om du har din hund på semestern, vad som gäller med uppställningen eller om det finns bommar på campingen? Här kan du läsa mer praktisk information

Campingen i Solvik har olika områden du kan välja bland. Längre upp i området Dalen är det smalare och mer lummigt, en mysig placering mellan bergen. Längre ned mot vattnet är det öppet och soligt läge i det område vi kallar Viken. På husbilsberget har du som husbilist utsikt hela vägen till vattentornet i Smögen och på området Höjden finns campingtomter där utsikten och soliga kvällar verkligen är härliga.

När du bokar boende på vår camping i Kungshamn så kan du om du vill välja en specifik campingtomt från kartan. Då får du precis den plats du önskar! Nära servicehus, receptionen eller i det lugnare hörnet på campingen. Frihet precis så som du vill ha din campingsemester! 

Läs mer om säsongsplats och anmäl intresse här.

Campingtomt

Campingtomt

På campingen i Solvik finns olika campingtomter beroende på vilken storlek du har på ditt ekipage, samt om du vill ha el och VA anslutning. Kanske trivs du bäst nere vid havet och viken, eller uppe i dalen vid...

På campingen i Solvik finns olika campingtomter beroende på vilken storlek du har på ditt ekipage, samt om du...

På campingen i Solvik finns olika campingtomter beroende på vilken storlek du har på ditt ekipage, samt om du vill ha el och VA anslutning. Kanske trivs du bäst nere vid havet och viken, eller uppe i dalen vid de lummiga träden?

Tomt med el

Våra campingtomter passar dig som har en husvagn upp till 7,6 meter inkl drag, vissa platser är 6,5m. Här bor ni bekvämt i nära anslutning till både lekplats och badstranden. Platserna har 10 A elanslutning. Tänk på att hålla 4 meters avstånd till nästa ekipage.

Tomt Comfort med el och VA anslutning

På Solvik har vi flera Comfortplatser som passar dig som vill ha det lite bekvämare. Platserna är utrustade med 16 A elanslutning och självklart finns både vatten och avloppsanslutning direkt på platsen.

Husbil

Husbil

Husbilsplatser i Solvik? Hos oss i Solvik finns flera olika husbilsplatser att välja på beroende på vilket läge du trivs bäst på. Vad sägs om en plats direkt vid havet eller uppe på husbilsberget? Husbilsområde Berget med el På...

Husbilsplatser i Solvik? Hos oss i Solvik finns flera olika husbilsplatser att välja på beroende på vilket läge du...

Husbilsplatser i Solvik?

Hos oss i Solvik finns flera olika husbilsplatser att välja på beroende på vilket läge du trivs bäst på. Vad sägs om en plats direkt vid havet eller uppe på husbilsberget?

Husbilsområde Berget med el

På berget precis vid campingens infart har vi ett speciellt område för dig som reser med husbil. Här bor ni mitt i kustlandskapet på grusad plats med konstgräsmatta utanför dörren. Platserna är ca 8 meter djupa och har självklart elanslutning. Flera platser ligger också beläget med genuin utsikt över havet.

Husbilsområde Havet 60-70 kvm med el

Intill våra stugor i Strandbyn finns husbilsplatser för dig som vill bo bara 1 meter från vattnet. Dessa platser är av hårdlagd yta i form av grus och med tillhörande altan i trä.

Tält

Tält

Härliga tältplatser på skyddat läge i dalen vid bergen för dig som älskar camping. Anpassade för en tältstorlek om max 5×5 m. För dig som vill ha el så erbjuder vi även det.

Härliga tältplatser på skyddat läge i dalen vid bergen för dig som älskar camping. Anpassade för en tältstorlek om...

Härliga tältplatser på skyddat läge i dalen vid bergen för dig som älskar camping. Anpassade för en tältstorlek om max 5×5 m. För dig som vill ha el så erbjuder vi även det.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

7 Oslagbara mountainbikeupplevelser

Läs mer

Utflykter att göra i höst

Läs mer

Sensommarcamping

Läs mer