Duse Udde – Säffle

Dusevägen 2, 66194 Säffle

Vacker natur med utsikt över Vänern

Välkommen till vår camping Duse Udde utanför Säffle! Här bjuds du på allt från kultur och historia till äventyr och aktiviteter av alla dess slag.

 

Duse Udde är en riktig pärla i vackra omgivningar. Naturen bjuder på fina natur- och cykelstigar och ett rikt djurliv. Här finns fantastiska badmöjligheter med barnvänliga stränder och mysiga klippor. Med en fantastisk vy över Vänerhavet ligger den mer än hundra år gamla fyren som idag är en mysig restaurang. På området finns såväl bollsportsområden och lekplatser som de rätta faciliteterna för en riktigt skön vistelse.

 

Ta för dig av det du gillar mest – vidsträckta skogar, öppna landskap och inte minst Vänerkusten med de vidsträckta vyerna och den vackra skärgården. Säffle väntar med den klassiska värmländska gästfriheten så att du kan upptäcka, smaka och njuta i din egen takt.


Vi erbjuder

Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Aktiviteter

Basket
Bastu
Beachvolley
Boule
Cykelleder
Cykeluthyrning
Fiske
Kanotuthyrning
Lekplats
Minigolf
MTB
Relaxavdelning

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med koden ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Närmsta busshållplats ligger precis utanför receptionen. Busstidtabeller finns i receptionen.

 

Butik
I samma hus som receptionen hittar ni butiken på Duse Udde. Butiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns vid servicehus 1.

 

Tömningsstation
Latrintömning finns vid återvinningsstationen, samt vid servicehus 1 och lilla röda.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen och servicehus 1 och 2.

 

Öppettider
First Camp Duse Udde – Säffle har öppet året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

20 juni10 augusti
måndagsöndag08:0020:00

I närheten av Duse Udde - Säffle

Vill du lämna campingen för dagen, så kommer här olika tips på att göra i närområdet.